Haberler

Adnan Kahveci vefatının 28'inci yılında mezarı başında anıldı

Güncelleme:

Eski bakanlardan Adnan Kahveci, geçirdiği ölümünün 28'inci yıldönümünde Kartal'daki mezarı başında anıldı.

Eski bakanlardan Adnan Kahveci, geçirdiği ölümünün 28'inci yıldönümünde Kartal'daki mezarı başında anıldı.

1993 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu kızı ve eşiyle birlikte hayatını kaybeden eski Gümrük ve Maliye Bakanı Adnan Kahveci, vefatının 28'inci yılında Yakacık Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan anma programında Adnan Kahveci için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Anma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile siyasi partilerin ilçe belediye başkan adayları, Adnan Kahveci'nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"ADNAN KAHVECİ ÜLKESİNE TUTKUYLA HİZMET EDEN BİRİYDİ"

Adnan Kahveci'yi anma programında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Adnan Kahveci'yi anma töreninde sizlerle olmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. Adnan Kahveci'yi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Bazı insanlar hizmetleri, tavır ve davranışlarıyla halkın gönlünde yer edinmiştir. ve hiçbir zaman geçmez. Adnan Kahveci her zaman anılarımızda duruşu, kimliği ve devlet adamlığıyla yerini muhafaza etmiştir. Adnan Kahveci kendisini yetiştiren ülkesine tutkuyla hizmet eden biridir. Türkiye Cumhuriyeti'ni yüceltmek ve yükseltmek için var gücüyle çalışmış biridir" dedi.

"ADNAN KAHVECİ DEVLET ADAMLIĞI KELİMESİNİN TAM KARŞILIĞIDIR"Adnan Kahveci'yi anma törenine ev sahipliği yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Adnan Kahveci'yi anlayabilen ve onun yolunda gitmeye çalışan siyasetçilerin hala var olduğunu bilmenizi istiyorum. Siyaset üstü bakmanın ne demek olduğunu Adnan Kahveci'nin ardından gelen nesillerde anlayacaktır. Adnan Kahveci devlet adamlığı kelimesinin tam karşılığıdır. Adnan Kahveci Türkiye'nin bir değeri olsa da benim açımdan Kartal'ında bir değeridir. Kartal'ın her bir köşesinde Adnan Kahveci ile ilgili iyi anılar vardır. Adnan Kahveci'ye Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Adnan Kahveci İstanbul Kartal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title