Haberler

Adliyeye Kucağında Çocukla Geldi

Samsun'da 34 yaşındaki Ayhan Ö.'nün evinden para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen sabıkalı 18 yaşındaki Yasemin Yılmaz ile 27 yaşındaki Gülişen Gökbaş tutuklandı.16 yaşındaki M.P.adlı kız ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Samsun'da 34 yaşındaki Ayhan Ö.'nün evinden para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen sabıkalı 18 yaşındaki Yasemin Yılmaz ile 27 yaşındaki Gülişen Gökbaş tutuklandı. 16 yaşındaki M.P. adlı kız ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, 6 gün önce Liman Mahallesi Karabey Caddesi'nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan sabıkalı Yasemin Yılmaz, Gülişen Gökbaş ve M.P., Ayhan Ö.'ye ait evin ziline bastı. Kapıyı açan olmayınca bu kişiler sert bir cisimle zorladıkları kapıyı açarak içeriye girdi. Yatak odasında 100 TL, bir çift altın küpeyi alan 3 kadın kaçtı. Eve dönünce hırsızlığı anlayan Ayhan Ö. polise haber verdi. Parmak izi ve delil araması yapan polisler, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Yapılan incelemede üç şüphelinin güvenlik kameraları ile görüntülendiği ortaya çıkarken, kimlikleri tespit edilen M.P., Yasemin Yılmaz ve Gülişen Gökbaş dün akşam yakalandı. Bugün nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan adliyeye kucağında çocukla gelen Gülişen Gökbaş ve Yasemin Yılmaz tutuklandı, M.P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Yılmaz Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title