Haberler

Adliye Çalışanlarından Hakim Savcı Zammına Tepki

Güncelleme:

Mersin'de Türk Büro-Sen, hakim ve savcıların özlük haklarında iyileştirme ve sicil affı getirilmesine yönelik çamışmaya tepki gösterdi.

Mersin'de Türk Büro-Sen, hakim ve savcıların özlük haklarında iyileştirme ve sicil affı getirilmesine yönelik çamışmaya tepki gösterdi.

Mersin Adliyesi girişinde toplanan yaklaşık 50 sendika üyesi adına açıklama yapan Türk Büro-Sen Mersin Şube Başkan Yardımcısı Ali Gökkoca, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın hakim ve savcıların özlük haklarında iyileştirilme yapacak olmasının adaletsizlik olduğunu savundu. Gökkoca, "Adalet çalışanlarından birinci derecede sorumlu olan Adalet Bakanı'nı böyle bir adaletsizliğe müsaade etmemesi için uyarıyoruz" dedi.

AK Parti hükümetinin geçmişte yapmış olduğu ayrım sonucunda adalet çalışanları ile hakim ve savcıların maaşları arasında ciddi uçurumların oluştuğunu da belirten Gökkoca, şöyle devam etti:

"Bu defa yapılan düzenlemeye dahil edilmemeleri durumunda bu uçurum daha da büyüyecektir. Ayrımcı yaklaşım sadece çalışanların moral ve motivasyonunu bozmayacak, çalışma barışını da bozacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

alli:

Kamu çalışanları sahipsiz bırakılmıştır. Sarı sendikada ses yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title