Haberler

Adliye Çalışanlarından Başbakan ve Adalet Bakanına Dilekçe

Türk Büro- Sen Kayseri Şubesi hakim ve savcıların maaşlarının iyileştirilme yapılmasının adliyede diğer çalışanları da kapsaması içinh dilekçe kampanyası başlattı.

Türk Büro- Sen Kayseri Şubesi hakim ve savcıların maaşlarının iyileştirilme yapılmasının adliyede diğer çalışanları da kapsaması içinh dilekçe kampanyası başlattı.

Türkiye Büro Çalışanları Sendikası Kayseri Şube Başkanı Muammer Öner, Adalet çalışanlarının bir bütün olduğunu ayrımcılık yapılamayacağırı belirtirken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın  hakim ve savcıların maaşlarında iyileştirme yapılacağı ve sicil affı getirileceğine dair açıklaması karşısında unutulan adalet çalışanlarının haklarını korumak için kampanya başlattıklarını söyledi. Öner, şöyle dedi:

"Adalet Bakanı'nın bu açıklaması üzerine, Başbakan ve Adalet Bakanına  mektup yazarak, adalet çalışanlarının sadece hakim ve savcılardan oluşmadığını, 50 bini aşkın adalet çalışanı yazı işleri müdürleri, zabıt katipleri, mübaşirler, teknik eleman ve hizmetlilerin de bu tasarı kapsamına alınarak, adalet çalışanlarının tamamına iyileştirme yapılması ve çalışma barışının korunması gerektiğini ifade ettik. Yoğun iş yükü altında fedakarca ülkemiz insanlarına en iyi hizmeti sunmaya çalışan adalet çalışanlarının geçmişten de kaynaklanan mağduriyetlerinin giderilmesini ve yapılacak olan düzenlemeye adaletin 'Olmazsa olmaz' unsuru tüm personelinde dahil edilmesi gerekir."

PTT Kargo ve faks yoluyla Başbakanlık ve Adalet Bakanlığı'na ulaştırılan dilekçelerde benzer ifadeler yer aldı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title