Haberler

Adıyamanlı Gençler Nurettin Rençber'le Coştu

Memleketi Adıyaman'da Bir Konser Veren Nurettin Rençber Gençleri Coşturdu.

Memleketi Adıyaman'da bir konser veren Nurettin Rençber gençleri coşturdu.

Adıyamanlı gençler, özel bir dershanenin organize ettiği konserde Türk halk müziği sanatçısı Nurettin Rençber'in söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi. Rençber, Mavi Akdeniz Düğün Salonu'nda gerçekleşen konserde yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Sanatçının yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı konserde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar, bazen hüzünlendirdi bazen de alkışlarla ve halaylarla coşturdu.

Konser sonrasında konuşan sanatçı Nurettin Rençber, memleketi Adıyaman'da verdiği konsere gençlerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "İnanılmaz bir kalabalığa güzel bir konser havası yaşattığım için çok mutluyum.15 yıldır bu işi yapıyorum ve her yıl Adıyaman'a geliyorum. Bu gece maç olduğu için ve insanların Ramazan ayı dolayısıyla yorgun olacakları düşüncesiyle katılımın çok fazla olmayacağını düşünmüştüm ama konser beklediğimden de güzel geçti" dedi. Gençler ise konserden

büyük keyif aldıklarını ifade etti.

(MY-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title