Haberler

Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılar protesto edildi

Güncelleme:

Adıyaman'da bir araya gelen yüzlerce kişi, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan attı. Grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, Gazze'de insanlık dramının yaşandığını söyledi. Siyonistlerin Filistinli Müslümanlara yönelik şiddetini artırdığını belirten Gezici, 'Bir süredir Gazze'de tarihin en acımasız soykırımlarından birini gerçekleştiren siyonist İsrail rejimi, son günlerde dilimize getirmeye dahi haya ettiğimiz iğrenç saldırılara girişti. Bu bağlamda Gazze'de bulunan Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırı başlatan işgalciler, hastane içerisindeki çok sayıda kadına tecavüz etti.' diye konuştu. Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Adıyaman'da bir araya gelen yüzlerce kişi, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti.

Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan attı.

Grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, Gazze'de insanlık dramının yaşandığını söyledi.

Siyonistlerin Filistinli Müslümanlara yönelik şiddetini artırdığını belirten Gezici, "Bir süredir Gazze'de tarihin en acımasız soykırımlarından birini gerçekleştiren siyonist İsrail rejimi, son günlerde dilimize getirmeye dahi haya ettiğimiz iğrenç saldırılara girişti. Bu bağlamda Gazze'de bulunan Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırı başlatan işgalciler, hastane içerisindeki çok sayıda kadına tecavüz etti." diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Demokrasi Filistin Adıyaman Gençlik İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title