Haberler

Adem Bozkurt, William Dıender'ı Avladı

Güncelleme:

Bölgemizin yetiştirdiği önemli Kıckboks sporcularından Adem Bozkurt Türkiye'nin en prestijli organizasyonu Oneshot world series'nda William Dıender'la Antalya Mardan Palace Hotel'de karşılaşarak kozlarını paylaştı.


(KURUMSAL OFİS )Bilgehan Demir'in sunumuyla kanal Türk ekranlarında yaşanan muhteşem gecede Gebze'li ünlü sporcu Adem Bozkurt, Hollanda William Dıender'ı 3 raund boyunca indirdiği yumruk ve tekme darbeleri ile adeta ringe gömerek maçı kazandı..

Adem Bozkurt'un bu zaferi sevenlerini ve Gebzelileri sevince boğdu, Gecede Reyad Hamzah- Erkan Varol ile karşı karşıya geldi. Aynı gecede, Mecit Can Sormaz- Fatih Aydın, Yahya Alemdağ- Marouan Toutouh, Yusuf Karakaya- Nieky Holzken, Zamiq Atakishiyev- Patrice Quarteron'la ring de karşılaştı. Gebzeli kickboksçu Adem Bozkurt 108 maçta 86 galibiyet alan Hollanda rakibi William Dıender puanla yenerek büyük bir başarıya imza attı. 3 Rauntluk maçı Adem Bozkurt 3-0 kazandı

Özel açıklama yapan sporcumuz Adem Bozkurt,'' iyi bir organizasyondu, iyi hazırlandık, gittik ve ciddi bir rakibe karşı 3 – 0 galip şekilde Gebze'ye döndük, bu yolculukta bize destek olan Pusula Kafe sahibi Ufuk Önal ve ekranları başında dualarını eksik ekteyen dostlarıma teşekkür ediyorum''. Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hollanda Antalya Türkiye Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title