Haberler

Aday adayı Toru Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Toru seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, sivil toplum kuruluşları ile buluşarak istişarede bulundu.

Toru, ziyaretlerine dün Müstakil İş Adamları Derneği, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ile devam etti.

Ziyaretlerine ilk olarak MİSAD ile başlayan aday adayı Toru, Dernek Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ile görüşerek başarılı insanların siyasette yer almasının Şanlıurfa için bir şans olduğunu ifade etti.

MÜSİAD ziyaretinin ardından Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olan Askon'un Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden aday adayı Toru, burada da Şube Başkanı Orhan Şahin ve yönetimi ile görüş alış verişinde bulundu. Buluşmada ASKON Şube Başkanı Şahin'in, Toru'nun siyasette yer almasının Şanlıurfa için başarı olduğunu belirtildi.

Toru'nun son ziyareti ise TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi oldu. Dernek başkanı Sadık Sade ve yönetimi tarafından karşılanan Toru burada bölge ekonomisi için yapmayı planladığı çalışmaları aktardı.

Sade ziyaret ile ilgili "Şanlıurfa'nın tanıtımında ve ekonomisinde büyük emeği olan bir insanı siyasette görmek bizim için sevindirici. Sayın Toru'nun her zaman destekçisi olacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Orhan Şahin Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title