Haberler

Adana Valisi Coş, Sakarya'ya Uğurlandı

Coş: "Doğrulukları, iyilikleri çoğaltmaya, yanlışlıkları azaltmaya çalıştık. İnşallah vazifemizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışmışızdır"

Valiler kararnamesi ile Sakarya'ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş, bu kente uğurlandı.

Adana Valiliği'nde düzenlenen veda törenine, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile protokol üyeleri katıldı. Vali Coş, burada yaptığı konuşmada, uğurlamaya gelenlere teşekkür etti.

Arkadaşlarıyla ellerinden geldiğini kadar doğru olduğuna inandıkları istikamette devlete ve millete hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Coş, şunları kaydetti:

"Doğrulukları, iyilikleri çoğaltmaya, yanlışlıkları azaltmaya çalıştık. İnşallah vazifemizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışmışızdır. Bu hususta vicdanen müsterih olarak gidiyoruz. Her şey fani, her şey geçici. Dünya hiç kimseye mülk değildir. Bu nedenle herkes öngörüldüğü süre çerçevesinde ömrünü tamamlamaya çalışıyor. Asıl olan hizmet etmek. Biz de Adana'ya, ihtiyacı olan hizmetleri imkanlarımızın tamamını kullanarak vermeye çalıştık."

Helallik istedi

Coş, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, "Hepinizden helallik istiyoruz. Hakkınızı helal edin. İnşallah Sakarya'da da gönlü, kalbi Adana ve Adanalılar için atan bir kardeşiniz var. Yolunuz düştüğünde sizleri misafir etmekten mutlu oluruz. Hepinizi çok seviyoruz, hepinizden Allah razı olsun. Çok şey söylenebilir ama 'arife tarif gerekmez' derler, buradaki herkes arif ve arife" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Halis Arslan da Coş'un, göreve başladığı günden itibaren evrak, laf ve dedikodu yerine hizmet üretildiğini söyledi.

Vali Coş'un, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" sözü doğrultusunda çalıştığını aktaran Arslan, "Koşmuş, koşturmuş, coşmuş, coşturmuştur. Yolu açık olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Coş ve eşi Aylin Coş, uğurlamaya gelenlerle tokalaşıp, kentten ayrıldı. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Coş Adana Valiliği Halis Arslan Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

durmuş bilge:

vatandaşa gavat diyen biri gitti.vatandaş diyorkiyinede allah yolunu açık etsin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title