Haberler

Adana'nın yeni İl Emniyet Müdürü göreve başladı

Güncelleme:

Adana'nın yeni İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, görevi eski İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'den devraldı. İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen merasimde Arıkan, şube müdürleriyle tanıştı ve İnci'ye veda etti.

ADANA'nın yeni İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, görevi eski İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'den devraldı.

İl Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesinde gerçekleşen merasimde kentin yeni İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan'ı eski İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve şube müdürleri karşıladı. İkilinin kısa sohbetinin ardından Arıkan, şube müdürleriyle teker teker tokalaştı. Ardından emniyet binası içerisine geçen İnci ve Arıkan burada birbirlerine çiçek takdim etti. Burada konuşan Arıkan, 'Yeni bir göreve atandık. Daha önce genel zamanlarda Doğan ağabeyimizle burayla ilgili sohbetler ediyor, talimatlarını alıyorduk. Şimdi aynı şekilde ağabeyimizin bıraktığı yerden biz de eğer becerebilirsek bayrağı bir adım daha öteye taşımak için mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Doğan ağabey bizim büyüğümüzdür, ağabeyimizdir, kıdemlimizdir. Uzun süredir kendisiyle görüşürüz. Burada yaşamaya devam edecek ve görüşmeyi sürdüreceğiz' diye konuştu.

'ADANALILARDAN HELALLİK İSTERİM'

Görevi devreden İnci ise '3 buçuk yılımızı doldurduk. Zafer müdürümüzden devraldık. Çıtayı daha yukarılara çıkarmak için gayret içerisinde olduk. Adana'da bulunduğumuz süre içerisinde, vatandaşlarımızın huzuru için her türlü fedakarlığı arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Bugün burada bir bayrak değişikliği yaparak görevi Hakan kardeşimize devrediyoruz. İnanıyorum ki o da huzur şehri Adana'yı daim eyleyecektir. Kendileri de gayretleriyle, daha önceki tecrübeleriyle birlikte burada hizmetini sürdürecektir. Adanalı hemşerilerimden de helallik isterim. Allah'a ısmarladık' dedi.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Hakan Arıkan Adana 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title