Haberler

Minik Cihan'ın mucize kurtuluşu! İmdadına ağabeyi yetişti

Güncelleme:

Adana'da 2.5 yaşındaki Cihan Can, evlerinin pencere korkuluk demirlerine oturmak isterken aşağıya kaydı. Mucize eseri kafası demirlerin arasına sıkışan Cihan'ı 10 yaşındaki ağabeyi kurtardı.

Adana'da 2.5 yaşındaki Cihan Can, bir apartmanın 4'üncü katındaki evlerinin pencere korkuluk demirlerine oturmak isterken aşağıya kaydı ancak mucize eseri kafası demirlerin arasına sıkışınca asılı kaldı. Çığlık atan küçük çocuğu 10 yaşındaki ağabeyi Özgür Can, kıyafetlerinden yakalayıp, kurtarılmasını sağladı.

Geçtiğimiz 4 Kasım'da saat 17.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'nde 10 katlı binanın 4'üncü katında oturan ev kadını Zeynep Can, okuldaki çocuğunu almak için çocukları Cihan ile Özgür'ü evde bırakıp çıktı. Bir süre sonra 4'üncü kattaki evlerinin salon penceresinin önüne çıkan Cihan Can, demir korkuluklara oturmak istedi. Bu sırada demirlerin arasından kayan küçük çocuğun kafası parmaklıklara sıkışınca 4'üncü katta asılı kaldı. Kardeşinin çığlıklarını duyan Özgür; pencerede asılı kalan Cihan'ı kıyafetlerinden tutup yardım istedi. Olayı fark eden vatandaşlar da çocukların yardımına koştu.

Minik Cihan'ın mucize kurtuluşu! İmdadına ağabeyi yetişti

KAPIYI KIRIP İÇERİ GİRDİLER

Alt komşusu, pencereye çıkarak Cihan Can'ın ayaklarından tutarken, çevredeki vatandaşlar, kilitli olan kapıyı balyozla kırarak içeri girdi. Bu sırada diğer komşular da aşağıda kilim tutarak, düşme ihtimaline karşı önlem aldı. Bir kişi de demir kesme aletiyle parmaklıkları kesip kurtardığı Cihan Can, evin içerisine çekildi. Yaşananlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu tarafından görüntülendi. Oğlunu alıp okuldan gelen anne Zeynep Can, yaşananları öğrenince şok oldu. Can ailesi, çocuğun askıda kaldığı yere yastık koyarak bir daha kaza olmaması için önlem aldı.

"ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN"

Olay sırasında kuru temizleme işyerinde olan baba Hüseyin Can, yaşananların mucize olduğunu belirterek, "Yaşananlar akıl dışı bir şey ama olmuş bir kere. Allah bize onu bağışladı. Yaptığımız iyilikler karşı geldi. Buna ihmal diyenleri vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Kimse kimsenin aile durumunu, iş durumunu bilemez. Biz 4 çocuk sahibi bir aileyiz. Bu devirde kimseye güven kalmamış. 10 yaşında ağabeyi var, 5 dakikalık mesefede okul, ona emanet etmiş annesi. Evimizde demir korkuluk var biz önlemimizi aldık ama bu olacak bir şey değildi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Can Cihan Can Haberler

500

Yorumlar (8)

müslüman müteahhit:

apartmandan varoş bir mahalle olduğu anlaşılıyor. . . 6 tane çocuk yapıp ilgilenmeyen kenar mahalle aileleri. . . zavallı çocuk it kopuk olacak belki hapse düşecek. . . .

2
26
yanıtYanıtla
Seren canj:

Gerici zihniyet bunlar o aileden o çocuk derhal alınsın nerde devlet nerde bakan nerde adalet hiç biri yok

0
11
yanıtYanıtla
Gerici zihniyetmis!?:

sen ilerici ol, önüne duran yok, yürü anca gidersin. .

yanıt1
yanıt0
bakan:

seren. söylediğin şeylerin konuyla ne ilgisi var sarsuk

yanıt15
yanıt0
Allah akıl fikir versin.:

Her olaya gerici zihniyet diyerek akıldan yoksun yorumlar yapanlar! Size acıyorum. . .

yanıt17
yanıt0
ÇOCUĞU KURTARMAK ÇOK BÜYÜK İYİLİKTİR:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . - KİM BİR MÜSLÜMANIN SIKINTISINI GİDERİP, ONU SEVİNDİRİRSE, ALLAHÜ TEALA , KIYAMETTE EN SIKINTILI ANLARDA , ONU SIKINTILARDAN KURTARIR. . . . . . -HADİS-İ ŞERİF

9
0
yanıtYanıtla
M.ORHAN:

ALLAH korumuş

6
0
yanıtYanıtla
ADALET:

Boş boş konuşma gözünü seviyim ya. . Kaza senin çocuğununda başına gelirse senin çocuğunuda alsalar nasıl olur. . Al sana Bakan Al sana Adalet. . . !!

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title