Haberler

Adana Intihar Eden Araştırma Görevlisi Toprağa Verildi

Intihar eden araştırma görevlisi toprağa verildiÇUKUROVA Üniversitesi'nde (ÇÜ) araştırma görevlisi olarak çalışırken süresi biten sözleşmesi yenilenmeyince işsiz kaldığı için bunalıma girip Mersin'de dün intihar eden 34 yaşındaki Mehmet Fatih Traş, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Intihar eden araştırma görevlisi toprağa verildi

ÇUKUROVA Üniversitesi'nde (ÇÜ) araştırma görevlisi olarak çalışırken süresi biten sözleşmesi yenilenmeyince işsiz kaldığı için bunalıma girip Mersin'de dün intihar eden 34 yaşındaki Mehmet Fatih Traş, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

İddiaya göre, 'Barış İçin Akademisyenler' adlı bildiriye imza attığı gerekçesiyle ÇÜ İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi Ekonometri Anabilim Dalı'ndaki sözleşmesi bitim tarihi olan 15 Aralık 2016'da yenilenmeyen araştırma görevlisi Mehmet Fatih Traş, bunalıma girdi. Yaklaşık 3 aydır iş arayıp bulamayan Traş, dün akşam saatlerinde Mersin'deki bir tatil sitesinin 7'nci katındaki evin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Cenazesi Adana'ya getirilen Mehmet Fatih Traş için Kabasakal Mezarlığı'nda tören düzenlendi. CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Elif Doğan Türkmen ile Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar'ın da katıldığı törende kılınan namazın ardından Mehmet Fatih Traş toprağa verildi. Cenaze törenine katılanlar, sözleşmesi yenilenmeyen Mehmet Fatih Traş'ın başka üniversitelere iş için başvurduğunu ancak hiç birinden olumlu yanıt alamadığı için bunalıma girdiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title