Haberler

Adana Engelliler Günlerini Eğlenerek Kutladılar

Engelliler günlerini eğlenerek kutladılarADANA'da engelli bireyler, Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen törende halkoyunları gösterisiyle eğlendi.

Engelliler günlerini eğlenerek kutladılar

ADANA'da engelli bireyler, Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen törende halkoyunları gösterisiyle eğlendi.

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası'nda Atatürk Parkı'nda kutlama töreni düzenledi. Engelli bireyler ve ailelerinin yanı sıra Adana Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katıldığı törende, anıta çelenk bırakıldı. Katılımcılara seslenen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Dal, engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını anlattı. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Türkiye'de herkesin engelliler konusunda sorumluluk duygusuyla hareket ettiğini belirterek, Engelliler için çalışmak bizim için onurdur. Ne yapsak azdır dedi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ise Toplumda duyarlılık oluştu. Devletimiz ve hükümetimiz bu konuda çok olumlu adımlar atıyor diye konuştu.

Törende söz alan görme engelli Osman Alıcı, olumlu gelişmelere karşın engellilerin hala sorunları bulunduğunu, çözüm için adım atılması gerektiğini belirtti. Konuşmaların ardından bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuk ve gençler, halkoyunları gösterisi sundu. Törene katılanlar şarkılar eşliğinde eğlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Hüseyin Sözlü Mustafa Büyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title