Haberler

Adana Demirspor Başkanı Tuncel: "Terim Bizim Gururumuzdur"

Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, A Milli Takım teknik direktörü olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile 7 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim ile iftihar ettiklerini belirterek "O bizim gururumuzdur" dedi.

Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, A Milli Takım teknik direktörü olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile 7 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim ile iftihar ettiklerini belirterek "O bizim gururumuzdur" dedi.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde antrenman yapan A Milli Takımı karşılayan Başkan Tuncel, Fatih Terim'e çiçek verip, yeni sözleşmesinden dolayı tebrik ederken "Fatih Terim, Adana'nın son yıllarda yetiştirdiği çok önemli bir teknik direktör. Kulübümüzde yetişen bir teknik direktör. Kendisiyle Adana Demirspor Kulübü ve Adana şehri her zaman iftihar etmiş, gurur duymuştur. Kendisi de gerek Adana'ya gerekse kulübümüze karşı hep sevgiyle, sıcak bağlarını koruyarak yaşamıştır. Ayrıca Futbol Federasyonu yönetimine de çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir jest yapıp Fatih Terim ile bu anlamlı sözleşmeyi doğduğu ve futbola başladığı kent olan Adana'da imzaladıkları için" dedi.

Başkan Tuncel, Milli Takımın antrenman yapacağı sahanın kenarına da "İmparator yuvana hoşgeldin" yazılı pankart astı.

A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim de başkan Tuncel'e teşekkür ederek "Bize kapılarını açan, Adana Demirspor Kulübü'ne sevgili başkanımız Mustafa Tuncel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" dedi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Mustafa Tuncel Fatih Terim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title