Haberler

Evinde ruhsatsız 31 tabanca ele geçirilen şüpheliden "Tanımadığım biri, emaneten bıraktı" savunması

Güncelleme:

Adana'da bir eve yapılan polis operasyonunda, ruhsatsız 31 tabanca ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi. Evde bulunan Kenan A. gözaltına alınırken, "Başkasına ait benim değil" diyerek savunma yaptı.

Adana'da polis ekipler, silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelinin evine operasyon düzenledi. Baskında 31 ruhsatsız tabanca ve 393 silah parçası ele geçirildi. Evde yakalanarak gözaltına alınan Kenan A., silahlar kendi evinden çıkmasına rağmen, "Başkasına ait benim değil" diyerek kendini savundu.

Evinde ruhsatsız 31 tabanca ele geçirilen şüpheliden 'Tanımadığım biri, emaneten bıraktı' savunması

POLİS, SİLAH TİCARETİNE GÖZ AÇTIRMADI

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'Huzurunuz Gururumuzdur' sloganı çerçevesinde kentteki ruhsatsız silahları yakalamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçeveden Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Kenan A.'nın ruhsatsız silah ticareti yaptığını tespit etti. Ekipler söz konusu şüphelinin Söğütlü Mahallesi'nde evine operasyon yaptı. Operasyonda Kenan A. yakalandı.

Evinde ruhsatsız 31 tabanca ele geçirilen şüpheliden 'Tanımadığım biri, emaneten bıraktı' savunması

EVDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Seyhan araştırma polisleri evin içerisinde yaptığı aramada çuvalların içerisine gizlenmiş halde 31 ruhsatsız tabanca, 186 tabanca şarjörü, 180 sürgü tutucu pim, 15 silah parçası, 7 tabaca icra yayı ve 5 tabanca icra mili ele geçirdi.

Evinde ruhsatsız 31 tabanca ele geçirilen şüpheliden 'Tanımadığım biri, emaneten bıraktı' savunması

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Yakalanan Kenan A. silahlar kendi evinden çıkmasına rağmen, "Başkasına ait benim değil" diyerek savunma yaptı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Adana Güvenlik Adana Suç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Atilla İlhami:

Yuhh be kardeşim. Herif alenen silah ticareti yapıyor ve adli kontrolle serbest kalıyor. Bu kadarı da anca Türkiye de olur zaten. Pesss.

45
0
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Oda Türkiyede yarginin olmadigini bildigi icin, Kafa bulmus.

yanıt0
yanıt0
Emre Özbekk:

Böyle adelet olmaz olsun bu adamın sattığı silahlar yüzünden kaç can gidiyor memlekette nekadar ruhsatsız silah ile ölen varsa bu adamı okadar kişinin ölümünden sorumlu tutmak gerekiyor

22
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

biz çocukken oyuncağını zor bulurduk şimdi ortalıkta oyuncağından çok gerçek silah var

16
1
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Kim bilir kaç para verdi de serbest kaldı

12
3
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Kim bilir bu yollan kac pkk liya silah sağladı

14
0
yanıtYanıtla
ENGİN Tokay:

31 adet silah ve şarjörler yakalanıyor sonuç :adli kontrol '' yaşasın adalet '' diye bağıralım mı.şahsın muhalif siyasi en ufak bir bağlantısı olsa ağırlaştırılmış müebbetten başlar cezası,ama adli olunca (hırsızlık cinayet,soygun,adam kaçırma,yolsuzluk)sivil halka topluma bir zararı yokmuş gibi onca silaha sapan muamelesi yapmak bu sistemin en önemli sorunu olsa gerek.

12
1
yanıtYanıtla
Bükücü:

Ada serbest bırakılmış, Fotoğrafta da Huzurunuz, Gururumuzdur... yazıyor!

11
0
yanıtYanıtla
Frt Tblt:

:) tanımadığımız biri evimize gelip abi bu 31 silah bir süre sizde kalabilirmi desek hepimiz de tabiki kalsın nolacak ki deriz değil mi :)))))

3
0
yanıtYanıtla
habar mabar:

teve 2 polisine gönderin :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title