Haberler

Adana'da Kaçakçılık Operasyonunda 19 Cep Telefonu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Adana'da yapılan kaçakçılık operasyonunda, 4 tane rahlenin içerisine zulalanmış 19 cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Kaçak telefonları rahlenin içerisinde kaçırmaya çalışan kişi yakalandı

ADANA - Adana'da kaçakçılık operasyonunda 4 tane rahlenin içerisine zulalanmış 19 cep telefonu ele geçilirken olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir kargo şubesinde çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu olduğu bilgisine ulaştı. Şubenin önünde fiziki takip başlatan ekipler, şüpheli S.A.'nın adına gelen koliyi alıp, çıkmasının ardından harekete geçti.

"Rahlenin içinden telefonlar çıktı"

Motosikletle adreste ayrılan şüpheli S.A., bir süre sonra polis ekipleri tarafından durduruldu. S.A. gözaltına alınırken, kolide bulunan 4 rahlenin içine zulalanmış gümrük kaçağı 19 cep telefonu ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelinin, sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Adana Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title