Haberler

Adana Aysun Kayacı'nın Babası Olduğu İddia Edilen Selahattin Altınöz, Defnedildi

Adana'da sokağa kurduğu çadırda yaşamını yitiren ve ünlü manken Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edilen 62 yaşındaki Selahattin Altınöz, toprağa verildi.

Adana'da sokağa kurduğu çadırda yaşamını yitiren ve ünlü manken Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edilen 62 yaşındaki Selahattin Altınöz, toprağa verildi.

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi 78179 Sokak'taki elektrik trafosunun yanına kurduğu çadırda yaşamını sürdüren ve mahalle sakinlerinin verdiği yemeklerle karnını doyuran Selahattin Altınöz, dün sabah saatlerinde kahvaltı getiren mahalle sakinlerince hareketsiz bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Selahattin Altınöz'ün öldüğü anlaşıldı. Altınöz'ün cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÖLDÜĞÜ YERE GETİRİLDİ

Bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan Selahattin Altınöz'ün cenazesini komşuları ve eniştesi olduğunu söyleyen bir kişi, teslim aldı. Gözyaşları içerisinde öldüğü çadırın bulunduğu sokağa getirilen Selahattin Altınöz, burada helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Bu sırada ölen Selahattin Altınöz'ün yurtdışında hayatını sürdüren ünlü manken Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edildi. Altınöz'ün yıllar önce de aynı iddia ile karşı karşıya kaldığı ve buna çok sinirlendiği öğrenildi. Çevredeki esnaflardan Adem Tekinalp, Dükkanımıza gelirdi traş ederdik, insani ilişkilerimiz vardı. Dışarda yatıyordu kendisi zaten, alkolikti. Komşular yemek verirdi. Herkes Aysun Kayacı'nın babası olduğunu söylüyor dedi. Selahattin Altınöz'ün komşularından Sibel Yılmaz ise, Selahattin beyi 'Gökmen' ismiyle bilirdik. İsmini ölene kadar öğrenmemiştik. Aysun Kayacı'nın babası olduğu daha önceki yıllarda da söylenmişti. Bizim de bilgimiz bu yöndeydi diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Altınöz Aysun Kayacı Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title