Haberler

Ada Nehir Yemek Hizmete Girdi

Güncelleme:

"Kaliteli ve lezzetli yemeklerin en güzellerini sunmak" sloganıyla yola çıkan Ada Nehir Yemek, çok sayıda misafirin katılımıyla düzenlenen kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi.

Her gün 5 bin kişiye yemek

Müşterilerimizi kaliteyi ve lezzeti gönderiyoruz ve müşterilerimize kalite ve hijyeni sunuyoruz" diyerek yola çıkan işyeri sahipleri Genel Müdür Halil Buğaçayır ile Üretim Sorumlusu Yakup Arslan ; kurdukları Ada Nehir Yemek'i çok sayıda misafirin katılımıyla düzenlenen kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi. Genel Müdür Halil Buğaçayır, Üretim Sorumlusu Yakup Arslan ve Pazarlama Sorumlusu Sevil Erol nezaretinde deneyimli 10 kişilik personel kadrosuyla 400 metrekarelik alanda hizmet veren Ada Nehir Yemek, her gün 5 bin kişiye yemek verirken, Güney Mobilyacılar Sanayi Sitesi 1278 nolu Sokak'ta 5 çeşit yemek mönüsüyle de "Sofradan doymadan kalkılmasın hareketini başlattı"

Yoğun katılımlı açılış

Emekli Vaiz Sait Tandoğan'un duasıyla yapılan açılışa, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk, Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı Adnan Akbaş, MHP Arifiye Belediye Başkan Adayı Ataman Suat Şenol, Hür Fm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakar, Sakaryalı pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, iş, siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda davetli katıldı. Şirket, sünnet, açılış, düğün, parti ve piknik ve organizasyonlara yemekleri hazırladıklarını ifade eden Ada Nehir Yemek, işyeri sahipleri Halil Buğaçayır ile Yakup Arslan; "Yılların tecrübesini yemek sektöründe misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz. Hizmet alanlarımız ile daime müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Her zaman tavsiye edilmekte olan firmamız, her zaman daha iyisini hedeflemektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yakup Arslan nadir öztürk Ali Akdeniz Erenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title