Haberler

Acun'dan Yeni Yarışma Programı

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yepyeni bir yarışma başlıyor. Türkiye'nin en komiğinin seçileceği Komedi Türkiye isimli yarışmada sürpriz isimler yer alacak.

"Komedi Türkiye"de amatör komedyenler, profesyonel oyuncular eşliğinde hünerlerini sergileyecek. Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin kaleme aldığı skeçlerde tüm hünerlerini sergileyecekler. Komedi Türkiye'de ekibe sahnede performanslarıyla eşlik edecek ve sahne arkasında oyuncu koçu olarak çalıştıracak ünlü oyuncular: Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu olacak. Ayrıca her hafta bir ünlü oyuncu skeçlerde konuk olacak. İlk haftanın konuğu Sarp Apak.


Skeçlerde ayrıca yer alacak profesyonel oyuncular: Ünal Yeter, Seda Fettahoğlu, Tuğba Çom, Öznur Serçeler ve Diren Polatoğulları

BURCU ESMERSOY SUNUCU OLACAK

Amatör komedyenler, ünlü oyuncularla birlikte oynadıkları skeçlerde Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer'in karşısında en iyi performanslarını gerçekleştirmeye çalışacaklar.

PERFORMANSLARI AYRI AYRI DEĞERLENDİRİLECEK

Komedyen adaylarının skeçlerdeki performanslarını jüri ve ünlü oyuncular ayrı ayrı puanlayacak. En az puanı alan aday Komedi Türkiye Yarışmasına veda ederken, elenen yarışmacının yerine bir sonraki hafta yeni bir komedyen adayı katılacak ve heyecan hiç durmadan artacak.

TÜRKİYE'NİN EN KOMİĞİ SEÇİLECEK

Usta jüri üyelerinin karşısında skeçlerini oynayacak yarışmacılar için Türkiye'nin en komik ismi seçilmek hiç kolay olmayacak. Gülse Birsel'in editörlüğünde, Gani Müjde ve Gülse Birsel'in usta kalemlerinden çıkan skeçler, ünlü oyuncuların eşsiz performansları ve komedyen adaylarının heyecanı ile izleyicileri kahkaha dolu anlar bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bartu Küçükçağlayan Gülse Birsel Gani Müjde Türkiye Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

cemilmobilWeb@haberler.com:

Dünyada 5 milyon yahudi, 1.buçuk milyar müslümana hükmediyor, çünkü küçük çocuklarına böyle saçma şeyler seyrettirmiyorlar.çocuklara bilim, uzay, coğrafya, tıp, fizik belgeselleri izlettiriyorlar..

13
9
yanıtYanıtla
kaanMobil-ANDROID:

insanların gülmeye ihtiyaçları vardır. türkiyede genç bir komedyen kalmadı. insanlara bir nebze neşe katacaksa izlenebilir.

10
9
yanıtYanıtla
Mert:

Memlekette olup biten gerçekler anlaşılmasın diye millet bu programlarla uyuşturuluyor.

17
1
yanıtYanıtla
inşallah iflas edersinn:

örümcek beyinli

8
10
yanıtYanıtla
cenkm@m.m:

Iste siz busunuz.batsin iflas etsin kaybolsun hatta ölsün. Fesat kiskanc ve yobazsiniz. Zorlami baktiriyorlar sana denyo.

yanıt0
yanıt0
emelmobilWeb@haberler.com:

Biri güldürecekse sorun yok demiş. .levent kırca da güldürüyordu o neden yasaklandı, o hırsızlığı gösteriyordu, bu saklıyor, acun tayyipin gizli ortağıdır

16
2
yanıtYanıtla
yılmazmobilWeb@haberler.com:

Acun yarışmacıya soytarılık yaptırıyor, şaklabanlık yaptırıyor, eşşekler izledikçe acun kazanıyor, akp.uyutuyor

14
3
yanıtYanıtla
ym@m.m:

Son efendi.belgesel izliyorum, senin gibi eşşekleri değil zebraları görüyorum

yanıt8
yanıt1
Turan:

Tek bir şey söylenebilir ACUN hakkında HELAL olsun.

10
6
yanıtYanıtla
corci:

şu burcu esmersoy''dan gına geldi be acun. . yeter. .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title