Haberler

Açılış Töreninde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

24. İZDO Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi İzmir'de gerçekleştiriliyor.

Bilim, Teknoloji ve Sanat Şöleni

24. İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi 10-12 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir'de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Kongrenin ana teması bu yıl, "Sanat ve Diş hekimi" Ağız ve diş sağlığının korunması, tedaviye ihtiyaç duyulduğunda uygulanan teşhis yöntemleri ve buna göre yapılan yeni tedavi yöntemlerinin konuşulacağı kongrede ayrıca sanatçı diş hekimlerinin de çalışmaları ve performansları izlenebilecek.

3 Ayrı salonda 3 gün boyunca 70'e yakın sunum düzenleniyor. Güncel mesleki gelişmelerinde yer alacağı sunumlarda; alanında uzman çok sayıda akademisyen en yeni bilgileri ve teknolojik gelişmeleri aktaracak. Ayrıca uluslararası alanda önemli çalışmaları bulunan yabancı konuşmacılar da kongrede diş hekimliği ile ilgili dünyada yaşanan son gelişmeleri anlatacak. Yabancı konuşmacılar arasında Dr Andrea Fabianelli, Philipp Sarman, Prof. Dr. Mazen Tamimi, Dr. Jure Poglajen, Simon Tucker gibi önemli akademisyenler bulunuyor.

İZDO 24. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi anlamlı bir günde açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreni öncesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu. Törene İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Ali Rıza İlker Cebeci, İzmir'de bulunan Diş hekimliği Fakülteleri dekanları, İzmir Dişhekimleri Odası ve Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Diş hekimi katıldı. Anma töreninin ardından Prof. Dr. Aydın Bıçakçı tarafından hazırlanan Mustafa Kemal Atatürk'ün anlatıldığı bir sunumda yapıldı.

DENTAL FİRMALAR YENİ ÜRÜNLERİNİ DİŞHEKİMLERİ İLE BULUŞTURUYOR

Ağız ve diş sağlığı endüstrisi ve diş hekimliği malzeme üretimi, ithalat ve satışını yapan bir çok firmanın katılımıyla büyük bir alanda kurulacak olan stantlarda firmalar yeni ürünlerini diş hekimleri ile buluşturacak. 3 gün sürecek olan kongre boyunca dental firmalar diş hekimleri ile bir arada olacak

TEORİK VE UYGULAMALI TOPLAM 7 KURS

İZDO 24. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi kapsamında teorik ve uygulamalı toplam 10 kurs düzenlenecek. Günlük kayıt yaptırmanın zorunlu olacağı kurslara katılım kontenjanla sınırlı olacak. Katılımcılara kurs sonunda sertifika verilecek.

SOSYAL PROGRAMDA MÜZİK VE MİZAH BİR ARADA

24. Kongrede sosyal program ile katılımcılar kongre yorgunluğunu biraz olsun atmaya çalışacaklar. Programda ilk olarak 2. Gün oturumlar sonrası Dişhekimi Serdar Sıralar'ın Uluslararası alanda da isim yapmış büyük ilgi gören; ''Oral Moral'' isimli tek kişilik stand up gösterisi UMG Uysal Medikal sponsorluğunda yer alacak. Gösteri sonrası İZDO Caz topluluğu geniş repertuarıyla kongreye gelen meslektaşlarımıza caz ziyafeti çekecekler. Yine ikinci günü akşamı gerçekleştirilecek hoş geldin kokteylinde Son Dakika Band grubu sahne alacak. Geniş bir repertuara sahip olan grup geceye renk katacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Dişhekimleri Birliği Mustafa Kemal Atatürk İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title