Haberler

Acil Servis Doktoru Tatilde de Hayat Kurtardı

Aydın'ın Didim ilçesinde halk plajında denize giren bir kişi, boğulma tehlikesi geçirdi.

Aydın'ın Didim ilçesinde halk plajında denize giren bir kişi, boğulma tehlikesi geçirdi. Şahsı hareketsiz görenler hemen deniz kenarına çıkarırken, tatil için Didim'de bulunan 112 Acil Servis doktoru şahsa kalp masajı yaparak yaşama tutunmasını sağladı.

Didim'de 3. Koy olarak bilinen halk plajında serinlemek için denize giren bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Manisa'dan Didim'e tatile gelen 53 yaşındaki Orhan Yazıcı, 3. Koy'da denize girdi. Denize girdikten sonra Yazıcı'yı denizde hareketsiz gören vatandaşlar, hemen kendisine müdahalede bulunup plaja çıkardı. Bu sırada tatil amaçlı Didim'de bulunan ve adı öğrenilemeyen 112 Acil Servis görevlisi olduğunu söyleyen bir doktor şahsa müdahalede bulundu. Olayı görenler durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. 112 Acil Servis ekipleri gelene kadar doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Yazıcı, ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste de müdahalesi devam eden şahıs, Söke Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Orhan Yazıcı yoğun bakıma kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Yazıcı Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title