Haberler

Açık Havada Kitap Okudular

Kütüphane Haftası nedeniyle 81 ilde 'Kitap Okuyoruz' sloanıyla başlatılan kampanyaya Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden de destek geldi.

Kütüphane Haftası nedeniyle 81 ilde 'Kitap Okuyoruz' sloanıyla başlatılan kampanyaya Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden de destek geldi. Deniz kenarındaki bir kafeteryada düzenlenen etkinlikte öğrenciler açık havada kitap okudu.

Kütüphane Haftası nedeniyle Bodrum Cevat Şakir Halk Kütüphanesi'nin Mahfel Kafe'de düzenlediği 'Kitap Okuyoruz' etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum Marmara Koleji, TED Bodrum Koleji, Umurca İlköğretim Okulu'ndan toplam 150 öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı. Kütüphaneyi, kitabı, okumayı sevdirmek ve keyifli hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen okuma etkinliğine öğrencilerin yanı sıra, kütüphane üyeleri de destek verdi. Bazı öğrenciler kafenin masalarını kullanırken bazı öğrenciler ise deniz kenarına oturmayı tercih etti. Öğrenciler Bodrum Kalesi manzarası eşliğinde kitap okudu.

Cevat Şakir Halk Kütüphanesi Müdürü İbrahim Öztürk, 49'uncu Kütüphane Haftası kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyanın ilköğretim ve lise öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla düzenlendiğine dikkati çekti. Öztürk, "Biz de halka açık alanlarda bu etkinliğe katılıp halkımızın da dikkatini çekmeye çalıştık. Bir çocuğun kitap okuma alışkanlığı kazanabilmesi için aile bireylerinin de evde kitap okumasını tavsiye ediyoruz. Çocuk, anne babasını kitap okurken görürse model alıyor" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütüphane Haftası Ömer Akgün Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title