Haberler

Aç Kalan Kurtlar 4 Köylüyü Yaraladı

Güncelleme:

Aksaray'ın Ağaçören ilçesine bağlı Kederli köyünde sabaha karşı köye inen kurtlar, 4 vatandaşı ısırarak yaraladı.

Yiyecek bulamadıkları için köye indikleri tahmin edilen kurtlardan biri köylülerin ateş açması sonucu öldü, diğerleri kaçtı.

KURTLAR KÖYLÜLERE SALDIRDI

Olay, saat 03.00 sıralarında Kederli köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soğuk hava ve kar yüzünden yiyecek bulamayan kurtlar köy merkezine indi. Mevlüt Yiğit'in (26) evinin önüne gelen kurtlar, sesler üzerine dışarı çıkan Yiğit'e saldırdı.

Kurtların saldırısı sonucu yaralanan Mevlüt Yiğit ile Baki Gündoğdu (45), Meryem Öztürk (70) ve Elif Sevinç (60), komşularının çağırdığı ambulanslarla Ağaçören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Ortaköy Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 4 yaralı, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayda köylülerin ateş açması sonucu bir kurt ölürken, diğerleri kaçtı. Köylülerin öldürdüğü kurt, incelenmek üzere Ağaçören İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince teslim alındı.

"BİR TANESİ BOYNUMU ISIRDI"

Bir kurdun boynunu ısırarak yaraladığı Mevlüt Yiğit, "Evde yatıyordum, dışarıdan sesler geldi. Kapıyı açıp dışarı çıktığımda daha ne olduğunu anlayamadan kurtlar üzerime saldırdı. Bir tanesi boynumu ısırdı. O sırada elime geçen bir keserle boğazımı ısıran kurda vurdum. Böylece kurtlar köy içerisine doğru kaçtı" dedi.

Baki Gündoğdu da, evinin önünde kurdun köpekle boğuştuğunu anlatarak, "Ben de kapıya çıktım. Sonra köpeği bıraktı, bana saldırdı. Benim de elimi ısırdı. Tırmıkla vurdum, ondan sonra kaçtı gitti" şeklinde konuştu.

KÖYLÜLER KURTLARA ATEŞ AÇARAK KURTULABİLDİ

Köy içerisindeki kurtlar etrafa saldırarak dolaşırken duyduğu sesler üzerine dışarı çıkan Ahmet Öztürk, "Kurtlar, köpeğime saldırıyorlardı. Bir kurt üzerime atladı. O sırada babaannem Meryem Öztürk de dışarı çıkmıştı. Bir kurt da ona saldırdı ve sol elini ısırdı. Daha sonra gürültü üzerine dışarı çıkan köylüler kurtlara av tüfekleriyle ateş açtı. Kurtlardan biri öldü. Diğerleri ise açık araziye doğru kaçtı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Yiğit Ahmet Öztürk Gündoğdu Ağaçören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

serdareastside_serdar@hotmail.com:

yiyin o pis köylüleri....avlana avlana hayvan birakmadi bunlar memleketde....yasasin kurtlar kahrolsun pis köylüler

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title