Haberler

Abdullah Gül'den Milletvekili Aday Listelerine Manidar Yorum

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Milletvekili aday listelerini nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna "Onu başkalarına soracaksınız" diye yanıt verdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte, Özdilek Alışveriş Merkezi içindeki bir sinemada, Çanakkale Deniz Savaşı'nı konu alan "Son Mektup" adlı filmi izledi. Gül, film sonrası milletvekili aday listeleri ile ilgilli de yorum yaptı.

"BAŞKALARINA SORACAKSINIZ"

Girişte, basın mensuplarının, partilerin Yüksek Seçim Kurulu'na sundukları milletvekili aday listelerini nasıl değerlendireceğine ilişkin sorusuna Gül, "Onu başkalarına soracaksınız. Hepsine hayırlı olsun inşallah. Söyleyeceğim bu" cevabını verdi.

"NOKSANLIK VAR"

Abdullah Gül, filmle ilgili olarak da, "Başından beri çok merak ediyordum. Ankara'dayken böyle filmleri destekledim. Böyle filmlerin olmasını çok istedim. Çanakkale Savaşı büyük bir olaydır. Deniz savaşı ayrı, kara savaşı ayrı. Bu deniz savaşı ile ilgili bir film. 100. yıldönümünü yaşadığımız bir dönemde; çok sayıda kitabın, çok sayıda filmin, çok sayıda başka sanat-kültür eserinin, çok canlı bir şekilde olması gerekirdi. Onu görmüyorum doğrusu, bu birazcık üzücü. Balkan Savaşı'nın da 100. yıldönümünde aynı noksanlığı gördük. Tabii 1. Dünya Harbi'nin neticeleri bizi çok ilgilendirdi. Dolayısıyla bizim acımız daha büyük. O açıdan, daha canlı bir şekilde tarihin yaşanmasını isterdim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Çanakkale Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

Kizilboga Mobil-IOS:

Recep bu adami harcadi, Başkalarina ne yapar siz düşünün

91
21
yanıtYanıtla
DiyarbakılımobilWeb@haberler.com:

Oyum hüdapara

35
43
yanıtYanıtla
gocebeMobil-ANDROID:

boyle bir yalaka olamaz.kayseri dedin mi geri geri kacacaksin.cok uyanik millet.adam delikanli cikmaz.

22
55
yanıtYanıtla
peomobilWeb@haberler.com:

Buda gidince konusanlardan

40
12
yanıtYanıtla
s.yMobil-ANDROID:

Kayserililer kafası calismayanlari siyasete sokarmis.

14
33
yanıtYanıtla
aslımobilWeb@haberler.com:

kıyamam, aday yapmadılar mı seni. Halbuki sen cb iken ne dedilerse yaptın. Yazık beeee

14
16
yanıtYanıtla
osman batur:

Ak İktidar sayın Erdoğan''ın ve Davutoğlu''nun liderliğinde yoluna devam eder. İsteyen istediği partiyi kurar içine de Arınç''ı alır, Sayın Gül''ü alır isterlerse paralel üyeleri alır. Bu yol uzun ve çileli yol. Ak İktidar''ın Erdoğan ile yoluna devamı milletimiz için önemlidir. Hala kamak ve Destici''den bahsedenler var. Allah çarpar insanı. Bu adamlar değil mi hala jakobenleri destekleyen, darbecileri destekleyenler. Cennet mekan Merhum Erbakan hocamıza hakaretler yağdıranlara methiyeler düzen bu yapı değil mi? Tek gerçek Erdoğan ve Ak İktidardır. Kölelikten kurtulmak isteyen yurttaşlarım bu yola baş koymalıdır. Anadolu topraklarının özgürlüğü Ak İktidar''ın başarılı olmasına bağlı.

11
19
yanıtYanıtla
Almanya Mobil-IOS:

Buyorumu Acımasızca yapanlar Say'ın Gül'ün çeyreği etmezsiniz kendisi beyefen ligiyinen bilinen asil insan

18
7
yanıtYanıtla
Kayseri tomarzamobilWeb@haberler.com:

seni harcayanlara hemşerilerin olarak artık ak partİyi desteklemicez sayın cumhurum....

10
12
yanıtYanıtla
bilgin:

HAYRI UZAKTA ARAMAYALIM, MİLLİ İTTİFAKA BUYURUN.

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title