Haberler

Abdullah Cömert Davasında Erteleme

Güncelleme:

Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Abdullah Cömert'in ölümüne ilişkin davada erteleme kararı çıktı.

Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Abdullah Cömert'in ölümüne ilişkin davada Abdullah Cömert'in avukatlarının dava dosyasında bulunan CD ve evrakların bir dizine bağlanması için talebiyle erteleme kararı çıktı.

DAVA 1 NİSAN'A ERTELENDİ

Balıkesir Adliyesi'nde görülen Abdullah Cömert davası mahkeme heyetinin kararı ile 1 Nisan tarihine ertelendi. Mahkemede Abdullah Cömert'in avukatları dava dosyasında bulunan CD ve evrakların bir dizine bağlanması için talepte bulundu. Mahkeme talebi değerlendirerek davayı 1 Nisan tarihine erteledi.

"ÖZGÜRLÜĞE KAST EDENLER YARGILANIYOR"

Dava sonrası konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, "Türkiye'de polis şiddetinin cana mal olduğunun en önemli davasıdır. Burada yargılanan Abdullah Cömert'in katilleri değil, demokrasiyi katleden özgürlüğe kast edenler yargılanıyor" dedi.

"BİR HAFTALIK EĞİTİM İLE ÖĞRENİCLERE GAZ BOMBASI ATTIĞINI İTİRAF ETTİ"

Davayı izleyen CHP Milletvekili Sinan Aygün ise, "Sanık A.K. bir haftalık gaz kullanım eğitimi aldığını söyledi telekonferans sisteminde. Bir haftalık eğitim ile binlerce gencin üzerine gaz bombası attığını itiraf etti. Bir haftalık eğitim ile gaz bombasını dünyanın hiçbir yerinde attıramazsınız. Abdocan cinayeti bu ifade ile ortaya çıktı. Yunanistan yeni hükumeti Syriza, polisin silahına el koydu. Polis artık Yunanistan'da hiçbir gösteriye silahlı olarak müdahale etmiyor" dedi.

"OĞLUMUZ KASTEN ÖLDÜRÜLDÜ"

Abdullah Cömert'in babası Edip Cömert de, "Silah ve bomba eğitimi gördüğünü kendi ifadesi ile söyledi. Kendisi bir hafta kurs gördüm diyor. Bir hafta kurs görme ile silah kullanılamaz. Bizim oğlumuzu kasten öldürmüştür" şeklinde konuştu.

"BİZİ NEDEN BURAYA SÜRÜKLÜYORLAR"

Anne Hatice Cömert ise, adalet istediğini söyledi. Anne Cömert, "Niye bizi buraya sürüklüyorlar. A.K. tutuklu değil. 20 ay geçti katil tutuklu olmaz mı? Hala görev başında, takım elbiseli, tıraş olmuş. Benim oğlum toprak altında. Hakimin bir şeyler yapması lazım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Cömert Yunanistan Balıkesir Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title