Haberler

Abdal Deresi taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

Güncelleme:

Giresun'un Piraziz ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sebebiyle Ordu-Giresun arasındaki Abdal Deresi taştı. Derenin taşması sonucu bazı ev ve işyerlerini su bastı. İlçenin Eren mahallesinde özellikle etkili olan su baskınları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, bölgeye AFAD, DSİ, polis, jandarma ve belediye ekipleri sevk edildi. Yetkililer vatandaşların dere yataklarından uzakta durması uyarısında bulunurken, ilçede selin boyutunun büyümesinden endişe ediliyor.

Abdal Deresi taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

GİRESUN Giresun'un Piraziz ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sebebiyle Ordu-Giresun arasındaki Abdal Deresi taştı. Derenin taşması sonucu bazı ev ve işyerlerini su bastı.

İlçenin Eren mahallesinde özellikle etkili olan su baskınları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, bölgeye AFAD, DSİ, polis, jandarma ve belediye ekipleri sevk edildi. Yetkililer vatandaşların dere yataklarından uzakta durması uyarısında bulunurken, ilçede selin boyutunun büyümesinden endişe ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Piraziz Giresun AFAD Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title