Haberler

Abd, Iran ve Rusya Başkonsolosluklarında Güvenlik Önlemi

* Rusya İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi; başkonsolosluk vize ve benzeri işlemlerine devam ediyor.

* Rusya İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi; başkonsolosluk vize ve benzeri işlemlerine devam ediyor.

Türkiye'deki ABD ve İran temsilcilikleri kapalı... ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile İran İstanbul Başkonsolosluğu çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN - Erhan TEKTEN - Akın ÇELİKTAŞ / İstanbul DHA

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a dün yapılan suikastın ardından, İstanbul'daki Rusya Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi. Konsolosluk çevresindeki güvenlik önlemleri de arttırıldı. Başkonsolosluğun önünde çevik kuvvet polisleri nöbet tutuyor. Yine konsolosluk binasının önünde 'akrep' diye tabir edilen zırhlı polis aracı konuşlandırıldı. Konsolosluk binası yakınlarında özel harekat polislerinin de olduğu görülüyor.

ABD VE İRAN TEMSİLCİLİKLERİ KAPALI

ABD İstanbul Başkonsolosluğu resmi twitter adresinden, Türkiye'deki tüm ABD temsilciliklerinin bugün kapalı olacağını duyuruldu. ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda da sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Konsolosluk girişinde çok sayıda çelik yelekli güvenlik nöbet tutuyor. Konsolosluğun önündeki caddenin giriş ve çıkışında da zırhlı araçlar içerisinde ABD'li güvenliklerin önlem aldığı görüldü.

İran İstanbul Başkonsolosluğu'nda da bugün işlem yapılmıyor. Konsolosluk binası önünde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Konsolosluk önünde çevik kuvvet ekipleri ve TOMA bekletiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Rusya İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title