Haberler

ABD: Gazetecilerin İnfaz Görüntüleri Gerçek

Güncelleme:

Beyaz Saray, Amerikalı gazeteci James Foley'nin IŞİD terör örgütünce infaz edilirken çekilen görüntülerin gerçek olduğunu doğruladı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Caitlin Hayden, yaptığı açıklamada, ABD istihbarat camiasının Amerikalı gazeteciler James Foley ve Steven Sotloff'u gösteren videoyu incelediğini ve videonun gerçek olduğu sonucuna vardığını belirtti.

2 YILDIR KAYIPTI

Hayden, konuyla ilgili gerekli güncellemeleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Suriye'de görev yaparken yaklaşık 2 yıl önce kayıplara karışan gazeteci Foley'nin dün internette, IŞİD tarafından infaz edilirken çekildiği iddia edilen görüntüleri yayınlanmıştı.

"GERÇEKSE ABD DEHŞETE KAPILACAK" DEMİŞTİ

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Sözcüsü Caitlin Hayden yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu videonun gerçek olması halinde Amerikalı masum bir gazetecinin hunharca öldürülmüş olması karşısında dehşete kapılacaklarını dile getirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Steven Sotloff Caitlin Hayden James Foley Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

Hilal Tünay:

Bu ABD tam salak. Sayın Cumhurbaşkanımız RTE ye sorsunlar o hemen anlar Montaj mı Değil mi. Ya da herhangi bir AKP liye sorsunlar onlar bilir gerçek mi yoksa montaj mı.

33
12
yanıtYanıtla
Türkiye Aslanlari:

Gencler,ücüncü Dünya Savasina Hazirlikli Olun..Osmanli Eski Topraklarini Geri Alacak Bu Savasta.

19
13
yanıtYanıtla
isyan:

Bune be nasıl bısey varmı lan ıslamda boyle bısey .. kımsnz lan serefsız dınsız ınsanlar... sızın yuzunuzde tum dunya muslumanlara dusman oldu .... sızın yuzunzde camıler yıkılıyor kuranlar yakılıyor .... Allah sızı kahretsın ... KÜRT. mılletı sızın sonunuzu getırıcek ... ... eger kım bu serefsızlere destek verıyorsa ALLAH belasını versın ..... Bunun bır oyun oldugunu dusunen beyınler var ve bu srefsızlere destek verenler Allah sızıde halek edecek bu serefsızlerle bırlıkte .....

27
2
yanıtYanıtla
uyku:

bunu yapan birakin musluman,insan bile olamaz. savas esirlerine hele savunmasiz kisilere nasil davranilacagi kuran''da yaziyor

25
2
yanıtYanıtla
veli:

kelle kesdi bizde inandık zaten kendi adamları yahudi

14
10
yanıtYanıtla
ER:

ALLAHIN RAHMETİ BOL GAZABIDA ÇETİNDİR.İSLAM ADI ALTINDA YAPILAN ZALİMLİKLERİN HESABINI VERECEKLER

19
4
yanıtYanıtla
YuceTurk1881:

cidden onayladinizmi gercekligini :d guzel oynuyorsunuz yazin oynayin hayat size guzel kansizlar hepinizin sonu gelecek amerikaninda isid kopeklerininde israil teroristlerinde pkk ninda hepinizin cani cehennemin dibine gitsin

6
17
yanıtYanıtla
ABD hayatın yalan!!!:

kesinlikle bu görüntülere inanmıyorum...bu ABD kendi kulelerini bombalayan adamlar..film çevirmeyi iyi biliyolar...nasıl oldu da bu IŞID mı fışıd mı mantar gibi bi anda bitti..komedinin de böylesi görülmedi...ortadoğuda kendisinden habersiz kuç uçmazken hoooooooooooop al sana IŞID.. hemide radikal islami ki..bi taşta iki kuş vurmak diye buna denir..islam ancak bu kadar güzel kötülenebilir..

13
5
yanıtYanıtla
ABUZİTTİN:

İŞİD , Yahudi terör örgütü biliyoruz...kelleyi kesende ,kesilende aynı örgüt üyesidir.iç hesaplaşma diye düşünüyorum...

11
6
yanıtYanıtla
abuzittinmusti701@hotmail.com:

tavşan silahlar türkmenlere gidiyordu, sizin adamlar engelledi bilmeyen kalmadı senin gibi tek,tük adamlar hala vızırtı peşindeler.

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title