Haberler

Biden: Netanyahu İsrail'e artık faydadan çok zarar veriyor

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, Binyamin Netanyahu'nun İsrail'e artık yarardan çok zarar verdiğini belirterek, Gazze'de öldürülen 30 binden fazla sivilin sorumluluğunun ağır olduğunu söyledi. Biden, Gazze'de bu kadar insanın sadece "Hamas'ın peşinden giderek öldürülemeyeceğini" ifade etti.

ABD Başkanı Joe Biden, Refah'ın kendisi için bir "kırmızı çizgi" olduğunu belirterek, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini" söyledi.

BIDEN'DAN HAMAS VURGUSU

ABD Başkanı Biden, MSNBC kanalında yayınlanan bir programa röportaj verdi ve gündemdeki ana başlıkları değerlendirdi. Biden, Netanyahu'nun Gazze'deki saldırılarının ve bu saldırılarda öldürülen 30 binden fazla sivilin sorumluluğunun ağır olduğunu söyleyerek, bu kadar insanın sadece "Hamas'ın peşinden giderek öldürülemeyeceğini" ifade etti.

"ASLA İSRAİL'İ TERK ETMEYECEĞİM"

"Başbakan Binyamin Netanyahu konusunda sizin kırmızı çizginiz nedir? Bir kırmızı çizginiz var mı? Örneğin Refah'ın işgali bir kırmızı çizgi olabilir mi?" sorusuna ise Biden, "Bu bir kırmızı çizgidir ancak asla İsrail'i terk etmeyeceğim, İsrail'in savunması halen kritik önemde" şeklinde yanıt verdi.

NETANYAHU'YA ÇAĞRI

Netanyahu'nun "İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini" kaydeden Biden, Gazze'deki ölü sayısının çok fazla olduğunu ve Netanyahu hükümetinin, "sivillerin hayatını nasıl hedef almayacağı" üzerine ciddi şekilde eğilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Joe Biden İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Ali Tezel:

Bunların yapgıvı herşey şov, yalan dolsn. İnanmayın bu şeytana tapanlara.

188
3
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Neye taPTIKLARINI BİLMEM AMA ONLARIN TAPTIKLARI KAZANDIRIYO HEP ONLARA :))

yanıt8
yanıt29
Hasan Aykuş:

hcm sen neye taptıklarına değil de ne yaptıklarına bak. Esirlere yapılan muameleye bak karşılaştır, kimin askerle savaştığına bak! Ahlaksızın, yalancının ve zalimin kim olduğunu göreceksin.

yanıt10
yanıt0
Hasan Aykuş:

Bundan sonra silah ve mühimmat da vermeyeceğini söylesen de inansak... Böyle diyerek kendisini temize çıkarmaya çalışıyor... Biz de yedik zaten....

128
1
yanıtYanıtla
hayırdır:

it iti ısırmaz

111
1
yanıtYanıtla
Bükücü:

Netenyahu'nun fişi çekilmek üzere... Çoğu ülkenin fişi ellerinde. Eğer ABD'nin işine yaramıyorsan erkenden çekerler, yarıyorsan da işleri bitene kadar tutarlar sonra yine çekerler

81
6
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

ABD'de dahi ciddiye alınmayan kukla bir başkanı kimse önemsemiyor..ki. beyni sulanmış ve kendinde olmayan bir başkan modeli ABD derin devletinin tam istediği bir model.. zaten seçimlerde bile olmasa gidici gibi.. yanlız muamma olan başkanın durup durup kimlere selam verdiği ve tokalastigi görüntüsüz kişiler kimler..

49
1
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

Hepsi görevini yapiyor adam öldurecegini öldurdu alacagi topragi aldi israili buyuttu görevini tamamladi simdi kötu konuscaklsr yenisini getirecekler farkli bit görev icin ve eskisine hic birsey olmayacakz

29
2
yanıtYanıtla
Abdullah Deyerli:

Haberler İsrail tarihler İsrail Tevrat İsrail Kur'an-ı Kerim İsrail binlerce yıldır hala burnunuzun dibinde bitmeyecek bir son ama şuan bütün dünyada kesinlikle İsrail'le işbirliği içinde bizimkilerde dahil

26
3
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Israile en fazla yardimi bizimkiler yapiyor. Bilmeyen varmi?

yanıt19
yanıt15
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title