Haberler

ABD Başkanı Joe Biden: Ben bir siyonistim

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir televizyon programında İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin ilginç ifadelere imza attı. Biden, İsrail'in Gazze'de ateşkes fırsatını değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir televizyon yayınında dikkat çeken ifadelere imza attı. Gündemine İsrail- Filistin çatışmasını alan Biden, İsrail'in kendileri ve Filistinliler için barışa sahip olma fırsatını değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." dedi.

NBC'nin haberine göre, kanalın "Late Night With Seth Meyers" programına katılan Biden, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Biden, Gazze'de ateşkese ilişkin soruya, "Önümüzde bir yol var fakat bu zor bir yol." yanıtını verdi.

ABD Başkanı Joe Biden: Ben bir siyonistim

"İSRAİL RAMAZAN AYI BOYUNCA SALDIRILARINI DURDURACAK"

Esirlerin durumu ile ilgili "Öncelikle tutulan esirler serbest bırakılmalı." diyen Biden, esirlerin tamamının çıkarılması amacıyla İsrail tarafıyla "ramazan ayı boyunca eylemlerini durduracakları" konusunda mutabık kaldıklarını söyledi.

"BEN BİR SİYONİSTİM"

Biden, İsrail'in kendileri ve Filistinliler için barışa sahip olma fırsatını değerlendirmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." şeklinde konuştu.

ABD Başkanı Joe Biden: Ben bir siyonistim

Geçici ateşkesin sağlanması durumunda farklı bir yönde ilerlenebileceğini ifade eden Biden, böyle bir durumda İsrail'in güvenliğini ve Filistinlilerin bağımsızlığını garanti altına alacak iki devletli çözüme ulaşılabileceğini belirtti.

GAZZE'DE ATEŞKES İÇİN TARİH VERDİ

ABD Başkanı Biden, New York'a yaptığı ziyarette basın mensuplarının Gazze'de ateşkesin ne zaman sağlanacağına ilişkin sorusuna, "Umuyorum bu hafta sonuna kadar. Ulusal güvenlik danışmanım çok yakın olduğumuzu söyledi ama daha tamamlamadık. Umuyorum ki gelecek pazartesiye kadar (Gazze'de) ateşkes sağlanacaktır." yanıtını vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Joe Biden Filistin İsrail Gazze İnsan Hakları Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

Babilya :

Sen bir piyonsun.

68
0
yanıtYanıtla
Hasan Aykuş:

Bunu söylemene gerek yoktu! Zaten yaptıklarınla ne mal olduğun kabak gibi meydanda...

55
0
yanıtYanıtla
slim shady:

Siyonizm aslında faşisizm ile çok bağlantılı. İsrail devletinin kurulmasını sağlayan ingilizler ve araplardır. Her yahudi siyonist değildir. Rothschild gibi köklü siyonist aileler tüm para trafiğini ellerinden bulundurdukları için her devlete,kişiye,her şirkete istediklerini yaptırabilirler. Sistemi öyle kurmuşlar ki hepimiz onlara muhtacız.

12
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Türkiye, Müslümanların çoğunlukta olduğu ülkeler arasında İsrail'i tanıyan ilk ülkedir. Wikipedia öyle diyor..

yanıt7
yanıt0
Osman Gündoğdu:

Bizim Yahudiler ile ilgili meselemiz yok mesele siyonizm tabiki devletleri olacak ama barış içinde iki devletli çözüm gerekiyor özgür Filistin ve İsrail devleti savaş olmadan barış ve huzur ortamı gerekiyor

yanıt1
yanıt0
Umut Yağcı:

Söylemene gerek yoktu biliyoruz

11
0
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Biden yine pempasını doldurmuş galiba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title