Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Beylikdüzü'nde

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü coşkulu bir program ile kutladı.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un 101 yaşındaki Adile Öz'e tüm kadınları temsilen takdim ettiği hediye anı renkli görüntülere sahne olurken, Şarkıcı Deniz Çevik'in verdiği konser katılımcıları keyiflendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" için düzenlenen programa ev sahipliği yaptı. Bir dizi etkinliğin gerçekleştiği özel gün, keman dinletisi eşliğinde verilen kokteyl ile başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, programa katılan herkese teşekkür etti. Günün anlam ve önemini belirten bir de konuşma yapan Başkan Uzun, "Kadılar günü 1 gün değil, 365 gündür. Kadınlarımız, bizim analarımız, bacılarımız ve kardeşlerimiz olarak, hayatımızın merkezindedirler. Onlar her zaman başımızın tacıdır" dedi.

Başkan Uzun'dan En Kıdemli Kadına Hediye

Başkan Uzun, annelere ve kadınlara verilen önemi belirten konuşmasının ardından kadınları temsilen Beylikdüzü'nün en kıdemli kadını 101 yaşındaki Adile Öz'e çiçek ve hediye verdi. Taktimin ardından "Türk kadınının Toplumdaki Yeri" konulu panele konuşmacı olarak katılan Oyuncu Yasemin Öztürk ve Müzisyen Oyuncu Recep Aktuğ ise etkili tespitlerde bulundu. Anlamlı konuşmalarından dolayı kendilerini kutlayan Başkan Uzun da oyunculara plaket takdim etti.

Çevik, Verdiği Konserle Güne Neşe Kattı

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel'in "Bir Kadın" isimli okuduğu şiiri özellikle bayan katılımcılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Kadınlara özel olarak hazırlanan hediyelerin dağıtılmasının ardından sevilen sanatçı Deniz Çevik'in verdiği konser, salonda eğlencenin dozunu daha da arttırdı. Söylenen şarkılara eşlik eden katılımcılar, oyun havaları ile doyasıya eğlendi.

Programa, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, İlçe Kadın kolları Başkanı Nehir Salantur, Belediye Meclis üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Halk Toplantılarında da Kadınlar Unutulmadı

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği halk toplantılarının bu hafta Dünya Kadınlar Günü'ne denk gelmesiyle birlikte anlamlı görüntüler yaşandı. Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert ve Efrahim Yeşil, Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına bayan vatandaşların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, onlara karanfil takdim etti.

"Kadına Dair" Adlı Panel Büyük İlgi Topladı

Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlığı'nın düzenlediği "Kadına Dair" isimli panel ise büyük bir dikkatle izlendi. Beylikdüzü Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda yapılan Panele konuşmacı olarak Süleyman Küçük, Av. Esra Hatipoğlu ve Sevda Türküsev katıldı. Panel, yoğun bir katılımcı eşliğinde gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title