Haberler

54. Uluslararası Antalya Film Festivali Ödül Töreni - Kırmızı Halı Röportajları

- 54. Uluslararası Antalya Film Festivali Kırmızı halıdan geçen davetliler Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ile röportaj ABD'li aktör Matt Dillon ile röportaj Oyuncu Suzan Avcı ile röportaj Fadik Sevin Atasoy ile röportaj Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile röportaj ANTALYA - 54.

- 54. Uluslararası Antalya Film Festivali

Kırmızı halıdan geçen davetliler

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ile röportaj

ABD'li aktör Matt Dillon ile röportaj

Oyuncu Suzan Avcı ile röportaj

Fadik Sevin Atasoy ile röportaj

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile röportaj ANTALYA - 54. Uluslararası Antalya Film Festivali ödül töreni, EXPO 2016 Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kırmızı halı

ABD'li aktör, yönetmen ve müzisyen Adrian Grenier, Akademi ve SAG ödüllü Amerikalı aktör, yönetmen ve senarist Matt Dillon, ABD'li aktris Lindsay Lohan, çok sayıda yerli ve yabancı aktör ile yönetmen ve yapımcı kırmızı halıda yürüdü.

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu da heyecanlı bir gece yaşadıklarını belirterek, festivale "Misafir" isimli mültecilerin hikayesini anlatan filmle katıldıklarını aktardı.

Festivalin açılış töreninde "Onur Ödülü" alan Suzan Avcı da tansiyonunun yükseldiğini ve biraz dinledikten sonra geçtiğini, sağlığının iyi olduğunu kaydetti.

Avcı, "Gördüğünüz gibi bir şeyim yok. Güzel bir hafta geçirdim, her şey harikaydı." diye konuştu.

Festivalin jüri ekibinde yer alan Fadik Sevin Atasoy ise yoğun ve heyecan verici, güzel bir hafta geçirdiklerine işaret ederek, "Çok güzel filmler izledik, kararlardan da memnununuz. Biraz zorlandığımız, hatta tartıştığımız yerler de oldu ama ortak karara varabildik." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Yeşim Ceren Bozoğlu Suzan Avcı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title