Haberler

5000 Çocuk 5000 Hayal 5000 Hediye

Konak Belediyesi'nin 2010 yılında başlayan "Hayal Et Gerçekleşsin Kampanyası ile 5000 çocuğun hayali gerçek oldu."

Konak Belediyesi'nin 2010 yılında başlayan "Hayal Et Gerçekleşsin Kampanyası ile 5000 çocuğun hayali gerçek oldu. Kampanya kapsamında hayali gerçekleşen 5000 isim, İzem Özzehir di. 11 yaşındaki İzem Özzehir, hayali pembe bavula kavuştu.

İzem Özzehir mektubunda, "Çocukların düşleriyle ilgili projenizi duydum. Ben de pembe bir bavul istiyorum. Yıllardır istiyorum. Bavul biraz büyük olsun lütfen. Bu bavulla seyahatlere çıkmayı hayal ediyorum; Brezilya'ya örneğin. Çocukların hayallerine önem verdiğiniz için teşekkür ederim" derken, İzem'e hediyesini veren Başkan Tartan da, Brezilya'ya da birlikte gitme hayali kurdu. İzem, sevincini annesiyle paylaştı.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, çocukların geleceğimiz olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Daha iyi bir ülke, daha güzel yarınlar için çocuklarımızı mutlu etmek, hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz. Onların çocukluk hayalleri, en kıymetli hayaller, gerçekleşen her hayal, geleceğe ilişkin umutları artırıyor, toplumsal dayanışmamıza, paylaşımımıza katkı sağlıyor. Kampanyamıza katılan çocuklarımıza ve onların hediyelerini temin ederek destek veren tüm gönüllülerimize içtenlikle teşekkür ediyorum."

2010 yılında Anneler Günü'nde başlayan ve ebeveyn izniyle gerçekleşen kampanya çerçevesinde, 13 yaşına kadar olan çocuklar hayallerini Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a yazıyor, çocukların hayalleri kampanyaya destek veren gönüllü anne ve babalar tarafından gerçekleştiriliyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Tartan Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title