Haberler

4 Yıldır Kayıp Olan Emlak Zengini Çift, Bu Kez Fosseptikte Arandı

Bursa 'nın İznik İlçesi'nde, 4 yıl önce ortadan kaybolan emlak zengini 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner ile eşi 80 yaşındaki Emine Öner'in bulunması için 500 metrekarelik bahçe didik didik edildi, fosseptik boşaltıldı ancak yaşlı çift ile ilgili...

Bursa 'nın İznik İlçesi'nde, 4 yıl önce ortadan kaybolan emlak zengini 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner ile eşi 80 yaşındaki Emine Öner'in bulunması için 500 metrekarelik bahçe didik didik edildi, fosseptik boşaltıldı ancak yaşlı çift ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanamadı.

İznik'teki Beyler Mahallesi'nde oturan Emine- Ahmet Refik Öner çifti, 4 yıl önce ortadan kayboldu. Yaşlı çiftin kaybolmasıyla ilgili İznik Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma sürerken, defalarca yapılan arama çalışmaları sonuç vermedi. Soruşturma devam ederken çiftin Bursa'da oturan kızları emekli öğretmen 57 yaşındaki Zeliha Bedel ile Çanakkale'de oturan oğulları emekli astsubay 52 yaşındaki Kamil Öner, anne ve babalarını, İstanbul'da oturan ve 'evrakta sahtecilik' suçundan kaydı bulunan kardeşleri 50 yaşındaki Kenan Öner'in, servetleri için kaçırdığını iddia etti. Daha önce yaptığı açıklamada ağabey ve ablasını suçlayan Kenan Öner de, anne ve babasını bulanlara 200 bin TL ödül vaat etti. Küçük kardeşinin bu vaadinden sonra mahkemelik olduğu ağabeyi Kamil Öner de onları bulana 150 bin TL vereceğini duyurdu.

Geçen ay adını açıklamayan bir kişinin, Refik Öner ve Emine Öner'in 'Kiraz bahçesindeki rögarın içinde gömülü olabileceği' ihbarı üzerine yapılan aramalar asılsız çıktı.

BAHÇE KARIŞ KARIŞ KAZILDI, FOSSEPTİK BOŞALTILDI

Dün yeniden harekete geçen emniyet ekipleri bu kez çiftin Atatürk Caddesi üzerinde kiracılarının oturduğu apartmanın arka bahçesinde iz sürdü. 500 metrekare büyüklüğündeki bahçe dozerle karış karış kazıldı. Kazıların ardından yine bir sonuç alamayan yetkililer, bu kez aynı bahçe içerisinde ki fosseptik kuyusuna yöneldi. Dolu olan kuyu vidanjörle boşaltıldı. Fosseptik kuyusuna indirilen işçi hiçbir iz bulamadı.

Kayıp çiftçi bulmak için soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. - Bursa / İznik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Öner İznik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title