Haberler

4 Milyon Araç Sahibine Haciz Uyarısı

Bugünün gazete manşetlerine yansıyan gündemin önemli konuları.

Bugün Gazetesi, "İşte PKK İnfazıyla Susturulan Kürtler'"başlığı ile Meclis alt komisyonuna bilgi veren Kürt siyasetçi ve yazar İbrahim Güçlü'nün sunduğu PKK'nın infaz listesine manşetinden yer verirken, Habertürk Gazetesi ise "Ayasofya'ya Affleck Ayarı"başlığı ile ABD'li aktör Ben Affleck'in film çektiği Ayasofya'da beyaz ışığı beğenmeyip loş ortam için aydınlatmayı değiştirmesine manşetinden yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "4 Milyon Araç Sahibine Haciz Uyarısı"başlığı ile Zaman Gazetesinden geldi.

Zaman Gazetesinin haberine göre;

Kira gelirini eksik beyan ettiği için 1 milyon ev sahibine mektup göndermeye hazırlanan Maliye, borçlu taşıt sahiplerinin de peşine düştü.

Gelir İdaresi Başkanlığı, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve trafik cezalarını ödemeyenlere uyarı yazısı gönderecek. Yaklaşık 4 milyon taşıt sahibinden, borçlarını ilgili vergi dairelerine kısa sürede ödemeleri talep edilecek. MTV ve trafik cezası borcunu ödememekte ısrar edenlerden tahsilatın, cebri yöntemlerle yapılacağı hatırlatılacak. Uygulamadan yaklaşık 1 milyar liralık tahsilat bekleyen Maliye, uyarı mektubu gönderim işini tamamladıktan bir ay sonra haciz işlemlerine başlayacak. 31 Ocak 2012 tarihi itibarıyla 4 milyon borçlu araç sahibi tespit eden idare, son güncellemelerle birlikte rakamın artmasını bekliyor.

İşte bugünün tüm gazete manşetleri:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Güçlü Habertürk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title