Haberler

4 Farklı Kazada, 4 Ölü 28 Yaralı Var

Güncelleme:

Ülkenin Farklı Yerlerinde Meydana Gelen Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybederken, 28 Kişi de Yaralandı.

GİRESUN'DAKİ KAZADA AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALI

Giresun´un Doğankent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Giresun´un Doğankent ilçesi Oyraca köyü yakınlarında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Heyelan nedeniyle yola düşen kaya parçasından kaçmaya çalışan Nuri Pala´nın kullandığı 34 Z 9795 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Erdal Kukul yönetimindeki 06 BM 2861 plakalı akaryakıt tankeri ile çarpıştı. Kazada sürücü Nuri Pala ile kayınvalidesi Hürriyet Orbay olay yerinde, Saime Pala ise Giresun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan Nurcan Pala ve 6 yaşındaki Mehmet Emin Pala Giresun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ailenin İstanbul´dan Bayburt´a gittiği öğrenildi.

OTOBÜS İLE TIR ÇARPIŞTI: 19 YARALI

SİVAS'ın Koyulhisar İlçesi'nde yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 19 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Saat 21.00 sıralarında D-100 karayolu üzerinde Koyulhisar İlçe merkezine 8 kilometre mesafede bulunan Orteseki köyü yakınlarında meydana gelen kazada Erzurum'dan Ankara istikametine giden Faruk Bakışkan yönetimindeki 34 YPN 24 plakalı yolcu otobüsü karşı yönden gelen İran uyruklu 42 yaşındaki Hüseyni Süleyman Zade yönetimindeki THR88287 çekici ve THR88288 dorse plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otobüs şoförü Faruk Bakışkan, TIR şoförü Hüseyni Süleyman Zade ile birlikte otobüste bulunan yolcular Nedim Atalay (50), Mehmet Sait Aksu (53), Mustafa Genç (61), Gültekin Meto (34), Hakan Demirkısan (20), Naciye Akyüz (62), Zöhre Er (55), Mehmet Er (56), Namık Kemal Morkoç (52), Cemalettin Gündüz (39), Murat Aktürk (20), Sıttık Baran (56),İbrahim Aksu (55), Halil Akyüz (59), Hayri Şahin (32), Adem Yıkılgan(21) ve Hüdayda Şahin yaralandı. Yaralılar Koyulhisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ciddi olan otobüs şoförü Faruk Bakışkan Suşehri Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yolcuların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza nedeni ile bir süre kapanan yol daha sonra yeniden trafiğe açıldı.

BURDUR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Kaza saat 23.00 sıralarında Burdur-Antalya Karayolu 5´inci kilometrede meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle tek şerite düşürülen yolda Burdur istikametine giden 59 yaşındaki Uğur Onaç yönetimindeki 15 DU 656 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 28 yaşındaki Tayfun Kaptan yönetimindeki 15 AE 208 plakalı otomobille ile çarpıştı. Kazanın ardından ağır yaralanan otomobil sürücüsü Kaptan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan minibüs sürücüsü Uğur Onaç ve yanında bulunan Suat Onaç (56) ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, Tayfun Kaptan´ın cesedini Adli Tıp morguna gönderdi. Kazanın ardından yaklaşık 1 saat kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

ŞARAMPOLE YUVARLANAN OTOMOBİLDE 5 ÖĞRETMEN YARALANDI

Kaza, bugün akşam saatlerinde, Yassıhüyük Beldesi Çöğürlüburun Mevki'sinde meydana geldi. Acıpayam'dan Denizli yönüne giden 24 yaşındaki Emine Kardaş, yönetimindeki 40 AF 556 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlanınca kazada sürücü Kardaş ile araçtaki Ceyda Okkaya (23), Serpil Doğan (24), Ayşe Tüzün (24) ve Özge Topuzelli (21) yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu yaralılardan, Emine Kardaş, Ceyda Okkaya ve Ayşe Tüzün Serinhisar Devlet Hastanesi'ne, Özge Topuzelli ile Serpil Doğan ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Otomobildeki yaralıların Acıpayam Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri olduğu ve Serinhisar'a ziyarete gittikleri öğrenildi.Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title