Haberler

3. World Department Store Forum İstanbul'da

Güncelleme:

World Department Store Forum'a 300'ü aşkın üst düzey yönetici katılacak

PERAKENDE DÜNYASINA YÖN VEREN İSİMLER, BOYNER'İN EV SAHİPLİĞİNDE İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

Dünya genelindeki 31 ülkeden 35 güçlü markanın üye olduğu IGDS'nin (Intercontinental Group of Department Stores) düzenlediği World Department Store Forum'un üçüncüsü İstanbul'da gerçekleşecek. Boyner Büyük Mağazacılık'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan forum, dünya perakende sektörüne yön veren üst düzey yöneticileri ve uzmanları buluşturacak.

IGDS üyesi 35 büyük mağaza iki yılda bir düzenlenen WDSF2013'te bir araya geliyor. Perakende sektörünün lider mağazalarını ve uzmanları bir araya getiren forum bu yıl Türkiye'de düzenleniyor. Foruma, IGDS'nin Türkiye'deki tek üyesi olan Boyner Büyük Mağazacılık ev sahipliği yapacak.

300'ü aşkın üst düzey katılımcı

İstanbul Le Meridien Hotel'de 30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan foruma, dünya perakende sektöründen 300'ü aşkın üst düzey yönetici ve mağaza ekiplerinin yanı sıra akademisyenler de katılacak. CBX, Desigual, L'Oreal Luxe, HMKM, Aldar Properties, IBM Türkiye (POS) ve Sensormatic Türkiye sponsorluğunda gerçekleşecek, sektör paydaşlarının iş birliğini ve karşılıklı etkileşimini hedefleyen forumda, sektörel büyüme ve yeni uygulamalar gibi konular ele alınacak. Ayrıca katılımcılar için İstanbul'un tarihi ve modern alışveriş merkezlerini kapsayan bir tur düzenlenecek.

"Performansı Bir Üst Seviyeye Çıkarmak" başlıklı forumda Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz'in yanı sıra Prof.Dr Aymo Brunetti (Bern Üniversitesi, İsviçre), Terry Lundgreen (Macy's CEO'su, ABD), Vincent Boinay (L'Oréal Luxe Küresel Perakende Direktörü, Fransa), Steve Sadove ( Saks Incorporated Başkanı, ABD), Andrew Jennings (Karstadt CEO'su, Almanya), Preecha Ekkunagul (Robinson Başkanı, Tayland), Ian Moir (Woolworths CEO'su, Güney Afrika), Bernie Brookes (Myer Holding CEO'su, Avustralya), Jean-Claude Biver (Hublot Başkanı, İsviçre) gibi isimler konuşacak.

Türkiye, çekim merkezi oluyor

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Genel Müdürü Aslı Karadeniz, perakende sektörünün en önemli buluşmalarından birini İstanbul'da gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Satış hacmi 67 milyar dolara ulaşan çok güçlü markaların İstanbul'da bir araya gelmesi, Türkiye'nin önemli bir çekim merkezi olduğunun kanıtıdır. Dünyanın hızla büyüyen perakende pazarlarından birine sahip olan Türkiye; güçlü ekonomisi, dinamik yapısı ve kıtalararası stratejik konumuyla cazibesini artırıyor. 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek isteyen Türkiye'nin hedefe ulaşmasında, perakende sektörüne önemli rol düşüyor. Forumun, bu açıdan Türkiye'ye değer katacağına inanıyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Boyner Karadeniz İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title