Haberler

3 Aile Birbirine Girdi; 9 Yaralı

Adapazarı'nın Nehirkent Mahallesi'nde birbirlerine akraba olan 3 Roman ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, taşlı- sopalı kavgaya dönüştü.

Adapazarı'nın Nehirkent Mahallesi'nde birbirlerine akraba olan 3 Roman ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, taşlı- sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 9 kişi yaralandı, 9 kişi de gözaltına alındı.

Bugün sabah saatlerinde Nehirkent Mahallesi'nde birbirlerine akraba olan 3 Roman ailenin fertleri aralarında, miras kalan bir evin satışı yüzünden çıkan anlaşmazlık tartışmaya dönüştü. Önce kadınlar arasında çıkan ve büyüyen tatışmaya daha sonra erkekler de karışınca olay büyüdü. İddialara göre çıkan kavgada birbirlerine taş ve sopalarla saldıran aile fertlerinden biri pompalı av tüfeğiyle havaya ateş etti.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri mahalledeki kavgayı güçlükle bastırırken, taş ve sopalarla 9 kişi de yaralandı. Polis olayla ilgili 9 kişiyi de gözaltına aldı. - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title