Haberler

25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali

Samsun'un Havza ilçesinde 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali etkinlikleri kapsamında yayla şenlikleri yapıldı.

Samsun'un Havza ilçesinde 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali etkinlikleri kapsamında yayla şenlikleri yapıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişi nedeniyle Havza Belediyesi tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında Aslançayır Yaylası'nda gerçekleştirilen şenliklere, Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Murat İkiz, Güreş Ağası Bayram Dağlı ile vatandaşlar katıldı.

En Güzel Buzağı yarışması, at yarışları, motor gösterileri, cirit oyunları, ok atma müsabakaları düzenlenen şenliklerde, müsabakalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerde, Kaymakam Vekili Nayman ve Başkan İkiz ata binip, ok attı. Konserin de verildiği şenlikte, vatandaşlara keşkek ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Murat İkiz Samsun Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title