Haberler

23 Nisan coşkusu Kızılay Meydanı’nda

Beyoğlu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Beyoğlulu çocuklara özel bir program hazırladı.

Çocuklar, 23 Nisan Cuma günü Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda düzenlenecek "23 Nisan Bayramı" adlı programla bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Beyoğlu Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklar için hazırladığı program saat 16.30'da başlayacak. Sunuculuğunu çocukların meddah abisi tiyatrocu Özgür Özgülgün'ün yapacağı program Karadeniz Folklor Ekibi'nin halk oyunu ile başlayacak. Ay yıldızlı bayraklarla ve balonlarla süslenecek Kızılay Meydanı'ndaki program çocuk tiyatrosu, İbiş kukla gösterisi ile devam edecek. Programda heyecanlı yarışmalar düzenlenecek. Çizgi film maskotları, tahta bacak ve illizyon gösterisi ile renklenecek programda çocuklar için süprizler de yer alacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek programda sizleri aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title