Haberler

20 Yıllık Müzik Yolculuğu!

Güncelleme:

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Gökhan Tepe, 3 Nisan Pazar akşamı Moi Sahne'de muhteşem bir konsere imza attı.

Organizasyonunu Pera Event'in üstlendiği etkinlikte 20. sanat yılını kutlamanın mutluluğunu sevenleriyle paylaşan sanatçı, güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

'20 YILDIR YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER'

Geçtiğimiz Pazar akşamı Mall Of İstanbul Moi Sahne'de sahne alan Gökhan Tepe, 20. Sanat yılını doldurmanın mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Gökhan Tepe, muhteşem konserine, salonu hınca hınç dolduran sevenlerine kendisini yıllardır yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek başladı.

Güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tam bir müzik ziyafeti yaşanan gecede, dinleyiciler arasında, Gökhan Tepe'nin 'Ana Kraliçe' diye hitap ettiği annesi Sema Tepe de vardı.

Annesine olan saygı ve sevgisini dile getiren Tepe'nin, başta kendi annesi olmak üzere tüm annelere ithaf ettiği 'Annem' şarkısını söylediği sırada ise salonda duygusal anlar yaşandı.

USTALARA SAYGI!

ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE KAYAHAN'I UNUTMADI!

Tepe, unutulmaz gecede kendisi için önemli olan isimlerİ de unutmadı. Örnek aldığı isimlerden biri olan usta sanatçı Selami Şahin'in Türkiye'nin gururu olduğunu söyleyen Gökhan Tepe, onun gibi 30 yıl daha şarkı söylemek istediğini belirtti.

Sezan Aksu'nun kendisinde çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan sanatçı, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Kayahan'ı da ölüm yıldönümünde anmayı ihmal etmedi.

Kayahan'ın 'Odalarda Işıksızım' adlı şarkısını söyleyen Tepe, salonda alkış yağmuru yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Tepe İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Nevin baykal:

Cok guzeldi ağzına saglik daha nice seneler sahnelerden eksik olma insallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title