Haberler

2 Günlük Bebeğini Boğarak Öldürdü

Güncelleme:

Samsun'da sulama havuzunda boğulmuş olarak bulunan 2 günlük kız bebeğin, annesi 17 yaşındaki K.K. tarafından öldürdüğü ortaya çıktı.

Samsun Vezirköprü İlçesi'nde 2012 yılında sulama havuzunda kadın çorabı ile boğulan 2 günlük kız bebeği, annesi 17 yaşındaki K.K.'nın öldürdüğü ortaya çıktı. K.K. gayri meşru ilişkisi ardından dünyaya gelen bebeğini kadın çorabıyla boğup öldürdüğünü polise verdiği ifadesinde itiraf etti.

2 GÜNLÜK BEBEK BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, Vezirköprü İlçesi'nde 2012 yılı Mart ayında meydana geldi. Yeni Mahalle İncioğlu Sokak'taki bir evin bahçesinde bulunan sulama havuzunda kız bebek cesedi buldu. Yapılan otopsi sonucu 2 günlük olan kız bebeğin boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

ANNESİNİN KAN ÖRNEKLERİ İLE UYUMLU ÇIKTI

Polis olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı. Çevredeki kamera ve hastane kayıtları incelenerek şüphelilerden kan örnekleri alındı. Yapılan çalışma ardından öldürülen bebek ile K.K.'nın kan örnekleri ile uyuştu.

KADIN ÇORABIYLA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Harekete geçen polis, K.K. ile annesi Gülmahire K. ve babası Halil K. ile genç kızın 2 yıl önceki sevgilisi 18 yaşındaki Ferhat Savaş ile annesi Havva Savaş ve babası Murat Savaş'ı gözaltına aldı. Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan K.K., verdiği ifadesinde iki yıl önce tanıştığı Ferhat Savaş ile ilişkiye girdikten sonra hamile kaldığını, hamileliğini gizlediğini söyledi. K.K. bebeğini tek başına evde dünyaya getirdiğini daha sonra kadın çorabıyla boğarak öldürdüğünü itiraf etti. K.K. bebeğini öldürdükten sonra bir evin bahçesindeki havuza bıraktığını öne sürerek ailesi ve sevgilisinin olaydan haberi olmadığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Savaş Samsun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

medyatikdfggdf@hotmail.com:

mezarda yatacak yerin olmaz inşallah

49
0
yanıtYanıtla
adanalıbulutsuz33@hotmail.com:

tayyibin eserleri bunlar kürtaz a cinayet diyorsun böyle olunca daha mı sevap oluyo millet cahil yöneten daha cahil geri kalmış ileri zekalılar...

15
24
yanıtYanıtla
ŞEREFsereftasci@gmail.com:

LAN ADANALI SEN NE MAL Bİ ADAMSIN BU HABERDEN ÇIKARDIĞIN OLAYA BAK MAL HERİF KESİN CEHAPE LİSİN SEN ANCA CEHAPE LİLERİN NEREYE BAKACAĞI KESTİRİLMİYO ALLAH AKIL FİKİR VERSİN SANA...

yanıt0
yanıt0
Adanalıya Cevap!serapgursoy.61@hotmail.com:

Hakkaten malsın. Evlilik dışı ilişkiden 17 yaşında ki kızın bebeği oluyor konuyu akpye bağlayıp kürtaj cinayet böyle daha mı iyi diyorsun. Sana söylenecek çok şey varda kalın kafan almaz. (Not: Akp'li değilim!)

yanıt0
yanıt0
Fundasevgikusu@gmx.de:

Hayır bence gayet mantıklı diyor adanalı, Başbakanımız kürtaja karşı ve kesinlikle izin vermiyor ve adanalı kardeş de şunu demeye çalışıyor eğer Başbakan kürtaja izin verseydi o zaman böyle daha kötü olmicaktı. AKP li olup olmamak farketmez şu anki Başbakanımız kim tabi tayip Erdoğan. Hemen adamı AKP Düşmanı yaptınız. Bence gerçek mal sizlersiniz önce okuyup anlamasını öğrenin...

yanıt0
yanıt0
Hadi Hadiak.parti100@yahoo.com:

Bence bu gibi olayların sorumlusu Adanalı ve Funda gibi düşünenlerin. Onlara göre girsin çıksın sorun yok. Kürtajla çözülürmüş sorunlar. Bu kızcağız bunların kurbanı. Kızcağıza Allah effetsin diyorum.

yanıt0
yanıt0
HÜSEYİN ARSLANkurye1305@mynet.com:

NE FARK EDİYOR HA KÜRTAJ HA BU İKİSİDE CİNAYET HİÇ DEĞİLSE NE KÜRTAJDA NE YAPTIĞINI BURDA GÖRÜYOR CİNAYET HA İKİ DOKTOR TUTUP YAPMIŞSIN HA KENDİN BOĞMUŞSUN

yanıt0
yanıt0
ndr_hh@live.de:

Ya Adana ya Samsun böyle haberin en cok geldigi iller... :(

30
3
yanıtYanıtla
TUGBA DENİZtugba-mehmet-12@hotmail.com:

allah kahretsin ya nasıl kıydın o melege canı.

31
0
yanıtYanıtla
EMRA........)emra60600@hotmail.com:

TOPRAK BİLE KABUL ETMEZ BUNUN GİBİLERİNİ:(

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title