Haberler

2 Kızı Vurularak Öldürülen Acılı Anne, İdam İstiyor

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 2 kızı, damadı tarafından öldürülen acılı aile, kızlarını katleden eski damatları için idam cezası istiyorlar.

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılıçaslan beldesinde yaklaşık 3 ay önce meydana gelen olayda, Seydi B. (24) isimli şahıs, evini terk ederek kendisine boşanma davası açan eşi Dudu Babayiğit’i (18) yanında kız kardeşi Sema Şimşek (15) ile birlikte pompalı tüfekle sokak ortasında vurarak öldürmüştü. Cinayetten sonra gözaltına alınan Seydi B., cinayeti girdiği kıskançlık krizi sonrası işlediğini söylemişti. Olayın ardından tutuklanan Seydi B., Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştu.

"İDAM EDİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Cinayetin ardından gencecik yaşta öldürülen kızları için adalet arayan aile, eski damatlarının idam edilmesini istediklerini kaydederek, idam cezasının geri gelmesi gerektiğini savundular. 43 yaşındaki baba Alim Şimşek, kızlarının bir hiç uğruna öldürüldüğünü söyleyerek, kızı Dudu Babayiğit’in eşinden sürekli şiddet gördüğünü öne sürdü. Kızının bu şiddete daha fazla dayanamayarak kendilerine sığındığını ifade eden Şimşek, “Ben kızlarımı o gün anneannelerinin evine göndermiştim. Kızlarım oradan geriye dönerken yolda evin önünde kızlarım katledildi. Kızlarımız eski damadım anne ve basının kışkırtması ile öldürdü. Eski damadım kızımla barışmak için bizlere iki defa aracı gönderdi. Ama kızım kendisine şiddet uyguladığını için Seydi B., ile barışmak istemedi. Kızım kendisini asmaya katlığı ve bıçakladığı için barışmak istemedi” dedi.

“TELEFON SAPIĞI YÜZÜNDEN KIZLARIM ÖLDÜ”

Acılı anne Sultan Şimşek (40) ise kızının 6 ay kendi yanlarında kaldığını ve şiddet gördüğü için barışmak istemediğini kaydederek, “Kızımı buradan götürdükten sonra hazırladığı iple asmak istemiş. ‘Eğer namusun ve şerefin varsa, bu iple çıkar mısın?’ demiş. Kızımda, ‘Çıkarım namusum için. Benim kimse ile ilişkim yok. Ben seninle 4 yıl nişanlı kaldım kimse ile görüşmedim’ demiş” şeklinde konuştu.

Eski damadının kızına kıskançlık gerekçesi ile şiddet uyguladığını ve bir telefon sapığından dolayı kızının öldürüldüğünü iddia eden anne Şimşek, “Kızıma bir telefon gelmiş. Gelen telefonda ki kişinin ismi Süleyman I.’imiş. Kızımı rahatsız etmiş durmuş. Kızım, ‘Bak ben evliyim beni rahatsız etme’ demiş. Kocası da bunu öğrenmiş. Kocasının ailesi de öğrenmiş. Yanlış açılan telefon yüzünden bunlar oldu. damadın ailesi onu kışkırttı ve kızlarımı öldürttü” dedi.

“BEN ATEŞ ETME DEDİKÇE ARKAMIZDAN ATEŞ ETTİ”

Öldürülen kızları için adalet istediğini ve eski damatlarının idam edilmesini istediklerini kaydeden Şimşek, son olarak şunları söyledi: “Ben damadımın asılmasını, idam edilmesini istiyorum. 15 ve 17 yaşlarında ki kızlarımı öldürdü. Gençliğine doyamadı kızlarım. Oda gençliğine doymasın. Olay günü ateş etmeye başladı 4-5 el. Ben oğlum ateş etme dedikçe benimde üzerime geldi ve attığı mermilerden biri sırtıma isabet etti. Ben kendimi savunacağım derken kızlarımı unuttum. Ben adalet istiyorum, idam olmasını istiyorum.”

Öte yandan, 2 kişinin ölümü ile sonuçlanın olayın ardından başlatılan soruşturma sonrasında tutuklu Seydi B.’nin 3 Haziran 2013 günü Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultan Şimşek Sema Şimşek Sinanpaşa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

M.Emelek_belen1@hotmail.com:

İDAM YOK CANİLERİ BESLEMEYE DEVAM

9
0
yanıtYanıtla
mahsum degil mazlumlarsampiyon@hotmail.com:

İdam gelmeli artık ülkemize daha kac tane masum cocugun öldürülmesi lazım

4
0
yanıtYanıtla
the three stoogeseminekilic06@hotmail.com:

gencecik cocuklar allah rahmet eylesin idam konusunda sizi sonuna kadar destekliyorum ablacigim boyle caniler asilmali

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title