Haberler

19. Uluslararası Geleneksel Kültürel Erbaa Etkinlikleri

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 19.'su yapılan "Uluslararası Geleneksel Kültürel Erbaa Etkinlikleri" kortej yürüyüşüyle başladı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 19.'su yapılan "Uluslararası Geleneksel Kültürel Erbaa Etkinlikleri" kortej yürüyüşüyle başladı.

Erbaa'da 3 gün boyunca sürecek etkinliğin startının verildiği yürüyüşe 10 ülkeden gelen yaklaşık 350 kişilik gösteri ekipleri katıldı. Halkın yoğun katılım ve alkışları ile destek verdiği kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Reşat Doğru ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın da katıldığı kortej yürüyüşü sonrasında konuşma yapan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, 19 yıldır tüm Erbaalıları bu etkinlikte buluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Konuşmaların ardından sanayi ürünleri fuarının açılışı yapıldı. Müzik eğlence programında ise Kültür Bakanlığı sanatçıları sahne aldı.

Etkinlikler kapsamında Erbaa Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 60 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler veren Başkan Yenihan, kendilerine bu hayırlı işte destek olan hayırseverlere teşekkür etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yenihan Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title