Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Güncelleme:

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Özbay Türk Milleti'nin bağımsızlık ile ilgili verdiği mücadelelerden biri olan ve Türk Gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılını onur ile kutladıklarını ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Sadece yaş olarak değil fikren de genç düşünen, ülkenin menfaatlerini koruyacak şekilde ileri görüşlü davranan, ülkenin ekonomik yönden büyümesine ve kalkınmasına ışık tutan herkese armağan edilen bu bayramda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ayrıca üretken bir beynin zinde bir vücutta olacağını temsilen spor bayramı olarak da kutladığımız bu anlamlı günümüzün tüm gençliğe, genç düşünenlere ve milletimize kutlu olmasını temenni ederim."

Kaynak: Bültenler / Güncel

19 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title