Haberler

18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişi Türkiye'de yakalandı

Güncelleme:

11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-28" operasyonuyla 18 ülke tarafından Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı ve haklarında "Difüzyon mesajı" ile arama kaydı bulunan 56 kişi Türkiye'de yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-28" operasyonuyla 18 ülke tarafından haklarında Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı bulunan 56 şahsın yakalandığını duyurdu.

"SUÇ ÖRGÜTLERİNE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından operasyonun detayları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya şunları söyledi: Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız.

18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişi Türkiye'de yakalandı

11 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

EGM İstihbarat Başkanlığı Koordinasyonunda, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı ve KOM Başkanlığının yaptığı çalışmalar sonrasında il Emniyet Müdürlüklerimizce, İstanbul, Antalya, Sakarya, Bolu, Çanakkale, Eskişehir, İzmir, Manisa, Muğla, Şanlıurfa ve Yalova olmak üzere 11 ilde;

ABD, Almanya, Azerbaycan, BAE, Belarus, Fas, Filistin, Hindistan, İsrail, İran, Katar, Kazakistan, Moldova, Özbekistan, Rusya, Suudi Arabistan, Türkmenistan ve Ürdün olmak üzere 18 ülke tarafından haklarında Interpol'ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı(Acil Yakalama Mesajı)arama kaydı olan 56şahsa Kafes-28 operasyonları düzenledi.

18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişi Türkiye'de yakalandı

"FUHUŞ, ADAM ÖLDÜRME, KARA PARA AKLAMA"

Operasyonda yakalanan şahısların, 'Suç örgütü üyeliği, uyuşturucu madde ticareti, kara para aklama saldırı, kalpazanlık, soygun, dolandırıcılık, göçmen kaçakçılığı, adam öldürme, fuhuş, hırsızlık, kaçakçılık, rüşvet, yolsuzluk ve sahtecilik' suçlarından arama kayıtları olduğu tespit edilmişti.

İnterpol tarafından aranan ve Emniyetimizin yaptığı titiz incelemelerden sonra Ülkemizde olduğu belirlenen 56 kişinin tamamı yakalandı. Emniyet güçlerimiz taramalarına devam ediyor."

18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişi Türkiye'de yakalandı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Murat Vatansever:

ülke, bütün milletlerin suçluları ile dolmuş.

137
4
yanıtYanıtla
metin:

Tebrikler! İnsan sormadan edemiyor, bu operasyonlar neden daha önce bu sıklıkla yapıl(a)mıyordu ve neden suç örgütleri bu kadar büyüyebiliyor?

127
0
yanıtYanıtla
Ali Kaya:

süleyman soylunun aksine ali yerlikaya geldiğinden beri faaliyet gösteriyor tebrik ediyorum

122
4
yanıtYanıtla
milliyetci:

Allah , askerimize ve polisimize zeval vermesin.

108
7
yanıtYanıtla
Bay Che:

interpolun aradığı kişilere Türk ismi verip kimlik çıkartıldımı?çıkarıldıysa bunları kim verdi ne karşılığında?

81
3
yanıtYanıtla
Ağa:

Bakan var,bakancık var.

66
3
yanıtYanıtla
Gabriel:

20 yılda ülkeye sokulan pislik ancak mı temizlenir deyip her gün operasyon yapıyor sayın bakanımız yada cuma adaylık açıklaması önce göz boyama mı ?

45
8
yanıtYanıtla
burak:

Bu operasyonların altından inşallah istanbul büyükşehir beledi başkanlığı çıkmaz çıkarsa YAZIK olur ...

43
2
yanıtYanıtla
Alaaddin Kulluk:

Diğer ülkelerde aramasinlar arananları, galiba kırmızı bültenle arananların hepsi bizim ülkede. Maalesef ülkemiz yol geçen hanına dönmüş. Nasıl girdiklerini araştırıp sorunu çözseler , bu kadar operasyona gerek kalmaz

27
1
yanıtYanıtla
ilhan:

Adalet bakanlığının da başına böyle bir bakan gelse keşke.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title