Haberler

17 YAŞINDAKİ YASEMİN'NİN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN 'ŞÜPHELİYİ SÜREKLİ GÖRÜYORDUK'

Güncelleme:

17 yaşındaki Yasemin'i tekme atıp, asansör boşluğuna düşürmüş (2)İNŞAAT, 5 YILDIR ATIL HALDEYasemin Cemre İçlikan'ın cansız bedeninin bulunduğu 6 bloklu site inşaatının 5 yıldır atıl vaziyette olduğu öğrenildi.

17 yaşındaki Yasemin'i tekme atıp, asansör boşluğuna düşürmüş (2)

İNŞAAT, 5 YILDIR ATIL HALDE

Yasemin Cemre İçlikan'ın cansız bedeninin bulunduğu 6 bloklu site inşaatının 5 yıldır atıl vaziyette olduğu öğrenildi. Mahallede oturan Niyazi Ocak (32), inşaat nedeniyle tedirgin olduklarını belirterek, "Bu mahalle elit bir mahalle aslında ama bu binalar 5 yıldır böyle. Biz sürekli giren çıkanları gördüğümüz için, hırsızlar da dahil. Polisi arıyoruz, geliyor polis kovalıyor, geri gidiyor. Burada bir önlem alınırsa, yetkililer ilgilenirse biz de seviniriz. Burada mahalleli çocuğunu ekmek almaya dahi gönderemiyor, parka salamıyor. Herkes çok tedirgin" dedi.

'ŞÜPHELİYİ SÜREKLİ GÖRÜYORDUK'

Tutuklanan Bedirhan G.'yi daha önce de defalarca mahallede gördüklerini söyleyen Ocak, şüphelinin, olayın ortaya çıktığı günden bir gün önce, 26 Ağustos'ta inşaata girip çıktığının güvenlik kameralarına yansıdığını belirterek, "Sürekli görüyorduk, binaya girip çıkıyordu, parkta takılıyordu. Biz kovuyoruz ama ne kadar kovabiliriz yani. Sonuçta biz akşam saat 6'da dükkanı kapatıp gidiyoruz. Esnafın kamera görüntülerinde tuğla ve moloz taşıdığı görülüyordu. Ama nereye taşıdığını bilmiyorum. Belki cesedin üstüne atmışlardı. Zaten ceset çıkarılırken de üstünde moloz ve tuğla varmış. İtfaiye çıkarttı zaten cesedi" diye konuştu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemre Suç İnşaat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title