Haberler

17 Yaşındaki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Samsun'da 30 yaşındaki Adem Keskin'i sol bacağından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edilen 17 yaşındaki R.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da 30 yaşındaki Adem Keskin'i sol bacağından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edilen 17 yaşındaki R.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde olan Adem Keskin ile yanına gelen bir kişi, arasında kavga çıktı. Kavga sırasında şüpheli Keskin'i sol bacağından bıçaklayıp olay yerine geldiği otomobil ile kaçtı. Bıçak darbesinin atar damarına isabet etmesi sonucu aşırı derecede kan kaybeden yaralı ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ligili soruşturma başlatan polis çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden ve otomobilin plakasından yola çıkarak R.C.'yi aynı gün bıçakla birlikte yakaladı. R.C., Adem Keskin ile üç gün önce kavga ettiklerini ve kendisini dövdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Adem Keskin Samsun Canik 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title