Haberler

17 İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı ve "Sadağı Kanyonu"nda Trekking

Güncelleme:

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının ilk Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Bursa'nın Orhaneli İlçesi'nde yapıldı.

Ev Sahipliğini Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu toplantı, 05/09/2013 Perşembe günü saat 10:00'da Orhaneli İlçesi Sadağı Köyünde bulunan ve Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğünün dizayn ettiği Sadağı Kanyonu mesire yerinde yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar başkanlığında yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı başında yapılacak iş ve işlemler, sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılıp karar bağlandığı toplantıya daha sonra Orhaneli Kaymakamı M. Serdar Bakır ve Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal da katılmışlardır.

Toplantıda il genel eğitim sorunları tartışıldı. Yapılacak iş ve işlemlerle ilgili yol haritası çizildi.

Toplantının ardından, toplu olarak yaklaşık 5 km'lik Orhaneli Sadağı Kanyonu yürüyüşü yapıldı. Bizanslılardan kalma tarihi Sadağı Kanyonu Hamamı kalıntıları gezildi.

Yürüyüş sonrasında kanyon tesislerinde öğle yemeği yenildi. Oldukça neşeli ve zevkli saatler geçirdiklerini ifade eden misafirler İlçemiz Müdürü Recai Albay'a teşekkürlerini ifade ederek, akşam saatlerinde kanyondan ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atilla Gülsar Orhaneli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title