Haberler

150 Yeni Öğretmen Seyir Terasında Buluştu

Güncelleme:

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz yeni öğretmenlerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bitlis Belediyesi seyir terasında gerçekleştirilen kahvaltı programına merkeze atanan 150 öğretmenin yanı sıra Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, Ak Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz'ında katılımları ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.

Programda bir konuşma yapan Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yeni öğretmenlere Bitlis'in sizden çok şey bekliyor. Buradaki herkes sizlerin rahat edebilmesi için elinden geleni yapıyor. Ben bize burada ev sahipliği yapan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'a teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç ise insanların unutamadığı isimlerin ilk başında öğretmenlerin olduğunu belirttikten şunları söyledi "Çocuklarımız, geleceğimiz sizlere emanet. Sizler hazır bir sistemin içine geliyorsunuz. Bu ile son 5-6 yıldır ilk 10'un içerisinde bulunuyor. Bu günün ev sahipliğini yapan belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum."

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise yeni atanan öğretmenlere Bitlis'e hoş geldiklerini belirtti. Başkan Alaydın sözlerini şöyle sürdürdü "Bitlis, geçmişte ipek yolu üzerinde olan derin medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz. Çünkü bu bölgemizin eğitime ihtiyacı var. Bitlis 81 ilin içerisinde en güvenli 10 il arasında. Ben tekrar Bitlis'e geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak konuşma yapan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, öğretmenlerin ükemizin umudu olduğunu belirtti. Demiröz konuşmasını şöyle bitirdi "Yeni görevleriniz içinde sizleri kutluyorum. Bizim geleceklerimiz, evlatlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Ülkemizin umudu sizlersiniz. Biz devlet olarak hükümet olarak Milli Eğitim Bakanlığına herzaman olarak öncelik veriyoruz. Bitlis çok güzel bir kent. Bu şehrin okumaktan başka çaresi yok. Ben tekrardan Bitlis'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vedat Demiröz Fehmi Alaydın Ak Parti Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title